EUROBASKET 2022

Ιτούδης: «Ο Αντετοκούνμπο είναι παίκτης κυρίαρχος!»

Ιτούδης: «Ο Αντετοκούνμπο είναι παίκτης κυρίαρχος!»
Όχι ότι δεν ήξερε με ποιον είχε να κάνει, αλλά ο Δημήτρης Ιτούδης δεν μπόρεσε να μην εκφράσει τον θαυμασμό του για το παιχνίδι του Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Σχετικά Άρθρα
Ο Ομοσπονδιακός προπονητής είπε στην κάμερα της ΕΡΤ πως «ο Γιάννης είναι ιδιαίτερη περίπτωση» και πρόσθεσε: «Ήρθε πολύ συγκεντρωμένος, με μεγάλη όρεξη και μεγάλη θέληση. Την υγεία του να έχει. Όταν ο συγκεκριμένος παίκτης χαμηλώνει και παίζει άμυνα στα τέσσερα τέταρτα του γηπέδου είναι ζωντανό παράδειγμα».

Στη συνέντευξη Τύπου, δε, τον χαρακτήρισε «κυρίαρχο» όταν βρίσκεται στο παρκέ λέγοντας πως «σε σχεδόν 20 λεπτά έβαλε σχεδόν το 1/3 των πόντων μας», ενώ σε ερώτηση για το πως θα παίζει η Εθνική δίχως αυτόν στο παρκέ αφού δεν μπορεί να παίζει 40 λεπτά απάντησε χαριτολογώντας : «Αν είναι να παίζει έτσι όπως στον αγώνα με την Ισπανία μας φτάνουν 30 λεπτά να τον έχουμε στο παρκέ».

Ο Ιτούδης αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την εκπληκτική όπως τόνισε ατμόσφαιρα που δημιούργησε στο ΟΑΚΑ στάθηκε στην άμυνα λέγοντας πως «οι 6-7 βουτιές στο παρκέ είναι αυτό που μπορώ να υποσχεθώ για τη συνέχεια» και ότι «το αμυντικό κομμάτι είναι σημαντικό στοιχείο, αλλά είναι σημαντικοί και οι πόντοι στο transition».

Αναφερόμενος, τέλος, στον τραυματία Γιώργο Παπαγιάννη αρκέστηκε να πει με νόημα πως «έχει τη θέληση να προλάβει το Ευρωμπάσκετ» αφήνοντας πάντως με αυτό τον τρόπο όχι και πολλές ελπίδες να βρεθεί τελικά στη 12αδα της Εθνικής για τη διοργάνωση.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0