EUROBASKET 2022

Με φουλ σύνθεση το Βέλγιο ενόψει Ελλάδας και Ευρωμπάσκετ

Με φουλ σύνθεση το Βέλγιο ενόψει Ελλάδας και Ευρωμπάσκετ

Από νωρίς στα… βαθιά θα πέσει το Βέλγιο όσον αφορά στην προετοιμασία του για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει και την Ελλάδα αλλά και το Ευρωμπάσκετ αφού τα φιλικά του ξεκινούν την Παρασκευή 5 Αυγούστου!

Τη Δευτέρα μαζεύτηκαν για πρώτη φορά, την Πέμπτη αναχωρούν για το Ελσίνκι οι Βέλγοι προκειμένου να ξεκινήσουν τα φιλικά προετοιμασίας. Η ομάδα του Ντάριο Τζέρτζια θα αντιμετωπίσει στις 5 και 6 Αυγούστου τη Φινλανδία και θα ακολουθήσουν οι αγώνες προετοιμασίας με Γερμανία (10/8), Εσθονία (12 και 14/8) και Γαλλία (17/8) πριν τους αγώνες με Μεγάλη Βρετανία (25/8 εντός έδρας) και Ελλάδα (28/8 εκτός έδρας) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου αλλά και το Ευρωμπάσκετ που ακολουθεί.

Ανάμεσα στους 18 παίκτες που κλήθηκαν στην προετοιμασία είναι και 2 παίκτες με προϋπηρεσία στην Α1, ο Λοίκ Σβαρτς που έπαιξε πέρυσι για λίγο στον Προμηθέα Πάτρας και ο Κέβιν Τουμπά που πέρασε από Κολοσσό Ρόδου και Ιωνικό Νίκαιας. Οι άλλοι 16 είναι οι:

Χάρις Μπρατάνοβιτς, Βρεντς Μπλέιγενμπεργκ, Αλεξάντρ Λιμπέρτ, Κουεντίν Σερόν, Ζαν Σαλούμου, Αρσάνζ Ιζάου Μπολαβί, Μαξίμ ντε Ζέου, Πιέρ-Αντουάν Ζιλέ, Ισμαέλ Μπακό, Χανς Βανγουίν, Ζαν-Μαρκ Μβεμά, Ρόμπι Ροζιέρ, Μάρσαλ Νέλσον, Μανού Λεκόν, Ρετίν Ομπασόχαν, Τζόναθαν Ταμπού.

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0