EUROBASKET 2022

Πρέπελιτς για το EuroBasket 2022: «Στις 18 του Σεπτέμβρη, στη Σλοβενία θα είμαστε χαρούμενοι»!

Πρέπελιτς για το EuroBasket 2022: «Στις 18 του Σεπτέμβρη, στη Σλοβενία θα είμαστε χαρούμενοι»!
Ο Κλέμεν Πρέπελιτς μίλησε για τους αγώνες της Σλοβενίας στο Eurobasket 2022 και φάνηκε αρκετά αισιόδοξος για την τύχη της ομάδας του...
Σχετικά Άρθρα
Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο 29χρονος γκαρντ της Σλοβενίας, Κλέμεν Πρέπελιτς που θα βρεθεί δίπλα στους Λούκα Ντόντσιτς και Γκόραν Ντράγκιτς, ότι η ομάδα τους θα μπορέσει να κάνει πορεία ανάλογη αυτής του 2017 και του χρυσού μεταλλίου, στο EuroBasket 2022. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του: 

«Πάντα λέω ότι δεν θα είχα δει τη Ρεάλ και τη Βαλένθια αν δεν ήμουν στην Εθνική ομάδα. Μου αρέσει να επιστρέφω, ανεξάρτητα από τον θεσμό. Πιστεύω αυτό που μας είπε ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ ότι η Εθνική είναι η καλύτερη ομάδα για την οποία θα παίξουμε ποτέ. Έχουμε καλές πιθανότητες για μεγάλη επιτυχία στη φετινή διοργάνωση». 

Ενώ όταν ρωτήθηκε για το μπλοκ του Μπατούμ στο δικό του λέι απ που έστειλε τελικά τη Γαλλία στους τελικούς των Ολυμπιακών Aγώνων του Τόκιο, απάντησε«Υπάρχει πάντα μια πίκρα. Δεν θα κρυφτώ. Ανέλαβα την ευθύνη. Ήταν δύσκολο, το ξαναζώ κατά καιρούς, αλλά δεν το παίρνω στα σοβαρά. Αυτό είναι ένα άθλημα. Πιστεύω ότι θα είμαστε χαρούμενοι στις 18 Σεπτεμβρίου»!

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0