πάμε euro

Τελικός EURO 2020: Ιταλία-Αγγλία (Τέλος, 1-1 και 3-2 πεν.)

Τελικός EURO 2020: Ιταλία-Αγγλία (Τέλος, 1-1 και 3-2 πεν.)
Η Εθνική Ιταλίας κοντράρεται με την Εθνική Αγγλίας για τον μεγάλο τελικό του EURO 2020. Το «BN Sports» και ο Νότης Χάλαρης σας βάζει στον ρυθμό και θα σας μεταφέρει όσα θα συμβούν στο μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς σε διεθνή επίπεδο!
ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ! Η Ιταλία είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης!!

Σάκα (Απόκρουση) 3-2
Ζορζίνιο (Απόκρουση) 3-2
Σάντσο (Απόκρουση) 3-2
Μπερναντέσκι (Γκολ) 3-2
Ράσφορντ (Δοκάρι) 2-2
Μπονούτσι (Γκολ) 2-2
Μαγκουάρ (Γκολ) 1-2
Μπελότι (απόκρουση) 1-1
Κέιν (Γκολ) 1-1
Μπεράρντι (Γκολ) 1-0

Πάμε στην διαδικασία των πέναλτι!

Πρώτη φάση στην παράταση με τον Φίλιπς!

Η Αγγλία είχε την πρώτη μεγάλγη φάση του αγώνα, με τον Φίλιπς. Ο έμπειρος χαφ της Λιντς υποδέχθηκε τη μπάλα έξω από την περιοχή, στο 97ο λεπτό, έπιασε ένα δυνατό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία του Ντοναρούμα.

Πήγε να "παγώσει" το Γουέμπλεϊ ο Μπεράρντι!

Η Ιταλία δεν αρκέστηκε στην ισοφάριση και παραλίγο να φέρει και τούμπα το ματς με τον Μπεράρντι. Ο άσος της Σασουόλο βγήκε στην πλάτη της άμυνας από την πάσα του Μπονούτσι, όμως το σουτ του πέρασε πάνω από τα δοκάρια.


Η πίεση έφερε την ισοφάριση!

Η Ιταλία μετά από πολύ πίεση, κατάφερε να βρει το 1-1. Ο Μάρκο Βεράτι έπιασε την κεφαλιά στο κόρνερ, η μπάλα πήγε στο δοκάρι και ο Μπονούτσι από κοντά, έφερε την ισοφάριση για τους "ατζούρι" στο 67ο λεπτό.


Ακόμη μία τρομερή κίνηση από Κιέζα αλλά ο Πίκφορντ είπε όχι!

Ο Φεντερίκο Κιέζα ήταν ο μόνιμος τρόμος της αγγλικής άμυνας και στο 61ο λεπτό, έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία των Ιταλών. Ο νεαρός εξτρέμ πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, εκτέλεσε με δυσκολία τον Τζόρνταν Πίκφορντ, όμως ο Βρετανός πορτιέρο έκανε εντυπωσιακή επέμβαση.


Η άστοχη εκτέλεση φάουλ του Ινσίνιε

Η Ιταλία μπήκε δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο και ο Λορέντζο Ινσίνιε κέρδισε φάουλ σε πολύ καλό σημείο, στο 50ο λεπτό. Ο ποδοσφαιριστής της Νάπολι ανέλαβε την εκτέλεση, όμως το σουτ πέρασε έξω από την εστία των Άγγλων.


Παραλίγο το 1-1 με Κιέζα!

Με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω, ο Φεντερίκο Κιέζα έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση, όμως το αριστερό, δυνατό σουτ που έκανε, πέρασε ξυστά από το δοκάρι του Άγγλου πορτιέρο. Όλα αυτά, στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης.


Στις εξέδρες του Γουέμπλεϊ βρίσκονται οι Ντέιβιντ Μπέκαμ, Τομ Κρουζ και Θεόδωρος Θεοδωρίδης:




Απάντηση με το φάουλ του Ινσίνιε

Η Ιταλία έδωσε την δική της απάντηση, χωρίς να ισοφαρίσει. Ο Λορέντσο Ινσίνιε ανέλαβε την εκτέλεση φάουλ που κέρδισε ο Κιέζα στο 7ο λεπτό, όμως το σουτ πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Πίκφορντ.


Το πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία των τελικών του EURO!

Ονειρεμένο
ξεκίνημα για την Εθνική Αγγλίας. Τα "λιοντάρια" βγήκαν άμεσα στην επίθεση, έπιασαν στον ύπνο την Ιταλία και στο 2ο λεπτό, κάνει το 1-0. Ο Κάιλ Γουόκερ έβγαλε την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Λουκ Σο πέτυχε με ένα δυνατό πλασέ ένα πολύ σημαντικό γκολ!


Το παιχνίδι μόλις ξεκίνησε!




Δείτε την ατμόσφαιρα μέσα από το Γουέμπλεϊ του Λονδίνου της Αγγλίας:


Να σας θυμίσουμε πως έχουν γίνει γνωστές οι εντεκάδες των δύο ομάδων. Η Ιταλία δεν έχει κάποια αλλαγή σε σχέση με τα ημιτελικά, όμως, αντιθέτως, η Αγγλία θα παραταχθεί με τριάδα στην άμυνα και τον Τρίπιερ να αντικαθιστά τον Μπουκάγιο Σάκα.

Αφού μάθατε τι συνέβη λίγο πριν την πρώτη σέντρα του μεγάλου τελικού, ήρθε η ώρα για το μεγάλο γεγονός του EURO 2020. Οι δύο καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, είναι έτοιμες να μπουν στην "αρένα" του Γουέμπλεϊ για να διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο.

Το "BN Sports" θα σας μεταφέρει τι συμβαίνει στο κορυφαίο ματς της σεζόν σε επίπεδο εθνικών ομάδων. Ιταλία και Αγγλία βρίσκονται αντιμέτωπες στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου με φόντο το τρόπαιο του EURO 2020.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0