πάμε euro

Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ: «Είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου! Πάμε στον τελικό για να τον κερδίσουμε!»

Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ: «Είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου! Πάμε στον τελικό για να τον κερδίσουμε!»
Ο προπονητής της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, προχώρησε σε δηλώσεις μετά την ιστορική πρόκριση της ομάδας του επί της Δανίας με 2-1 στην παράταση. Μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του, μίλησε για τον επερχόμενο τελικό, ενώ σχολίασε και το πέναλτι που κέρδισε ο Ραχίμ Στέρλινγκ.
Σχετικά Άρθρα

Αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ο τεχνικός των «Τριών Λιονταριών», Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, προχώρησε σε δηλώσεις στα αγγλικά μέσα, όπου ανέφερε πως είναι υπερήφανος για την προσπάθεια των παικτών του, ενώ συμπλήρωσε πως το παιχνίδι είχε παγίδες, αλλά η ομάδα του επέστρεψε και έδειξε τον χαρακτήρα που διαθέτει.

Ερωτηθείς για το πέναλτι που καταλογίστηκε υπέρ της Αγγλίας είπε: «Δεν το έχω δει, αλλά πιστεύω πως ο Στέρλινγκ ήταν ένας πραγματικός μπελάς για τον αντίπαλο απόψε. Ο Χάρι Κέιν ήταν ο πλέον κατάλληλος για να το εκτελέσει, ωστόσο βρέθηκε απέναντι σε έναν σπουδαίο γκολκίπερ. Ευτύχως η απόκρουσή του δεν μας κόστισε».

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του ανέφερε πως η Δανία ήταν από τους πιο υποτιμημένες ομάδες του τουρνουά και δημιούργησε πολλά προβλήματα και στην ομάδα του. Τόνισε πως η ελάχιστη εμπειρία των παικτών του από παρόμοιες καταστάσεις δεν αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα της προσπάθειας της Αγγλίας, η οποία λειτούργησε άψογα και πήρε την πρόκριση.

 

Λίγο πριν κλείσει την τοποθέτησή του, έδωσε το σύνθημα εν όψει τελικού: «Είμαστε στον μεγάλο τελικό! Πρέπει να το απολαύσουμε, αλλά θα μοχθήσουμε για να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Η Ιταλία είναι μία σπουδαία ομάδα, έχει αποδείξει πως βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, διαθέτει μαχητές σε άμυνα και επίθεση, ωστόσο εμείς περιμένουμε το ματς με ανυπομονησία.

Ξέρουμε τι περιμένει η χώρα από εμάς και οφείλουμε να τελειώσουμε ό,τι "χτίσαμε" ως τώρα. Οι τελικοί υπάρχουν για να κερδίζονται. Πρέπει να ανασυνταχθούμε, να διορθώσουμε τα όποια λάθη μας και να παρουσιαστούμε πιο ισχυροί πνευματικά και σωματικά την Κυριακή (11/07)».


 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0