πάμε euro

Πικέ: «Δεν είναι δίκαιο το στρίψιμο νομίσματος στα πέναλτι»

Πικέ: «Δεν είναι δίκαιο το στρίψιμο νομίσματος στα πέναλτι»
Ο Ζεράρ Πικέ εξέφρασε την άποψη του μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με το στρίψιμο νομίσματος στα πέναλτι.
Σχετικά Άρθρα

Ο πρώτος ημιτελικός του EURO 2020 ανάμεσα στην Ιταλία και την Ισπανία κρίθηκε στα πέναλτι με τους «ατζούρι» να ξεκινούν πρώτοι την διαδικασία και στο τέλος να πανηγυρίζουν την πρόκριση στον τελικό!

Ο Ζεράρ Πικέ δεν έμεινε ευχαριστημένος από αυτή την εξέλιξη και μέσω ανάρτησης του αποφάσισε να τοποθετηθεί. Συγκεκριμένα ο 34χρονος αμυντικός της Μπαρτσελόνα, τόνισε πως είναι άδικο να καθορίζεται ποια ομάδα θα εκτελέσει πρώτη πέναλτι, από το στρίψιμο του νομίσματος, παίρνοντας έτσι το πλεονέκτημα!

«Δεν είναι τυχαίο ότι σε τέσσερα παιχνίδια στο Euro 2020 και στο Copa America οι ομάδες που ξεκίνησαν πρώτες την διαδικασία των πέναλτι, στο τέλος κέρδισαν. Τα στατιστικά στοιχεία λένε ότι όποιος ξεκινάει έχει πλεονέκτημα και σε ένα τουρνουά σαν αυτό, δεν μου φαίνεται δίκαιο ότι το στρίψιμο νομίσματος μπορεί να σε κάνει να ξεκινήσεις με μειονέκτημα», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, o Πικέ.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0