πάμε euro

Σάουθγκεϊτ: «Θα ήταν πολύ δύσκολο τρεις μέρες μετά να επαναλάβουμε νίκη στο Γουέμπλεϊ»

Σάουθγκεϊτ: «Θα ήταν πολύ δύσκολο τρεις μέρες μετά να επαναλάβουμε νίκη στο Γουέμπλεϊ»
Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ  σε δηλώσεις του πριν το παιχνίδι της Αγγλίας κόντρα στην Ουκρανία μίλησε για το γεγονός ότι ο προημιτελικός (3/7, 22:00) θα γίνει στο «Ολίμπικο» και όχι στο «Γουέμπλεϊ»
Σχετικά Άρθρα

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ μίλησε για το γεγονός ότι ο προημιτελικός (3/7, 22:00) της Αγγλίας κόντρα στην Ουκρανία, θα γίνει στο «Ολίμπικο» και όχι στο «Γουέμπλεϊ».

Ο τεχνικός των «Τριών Λιονταριών» ανέφερε τα εξής ακόλουθα: «Υπήρξε μεγάλη χαρά μετά το παιχνίδι με την Γερμανία, το απολαύσαμε όλοι εκείνη τη μέρα. Όμως, ακόμα και όταν ήμασταν στα αποδυτήρια μετά το παιχνίδι, οι παίκτες συζητούσαν ήδη για το επόμενο και την προετοιμασία που χρειάζεται να κάνουμε. Στρέψαμε αμέσως την προσοχή μας στην επόμενη πρόκληση».

Στην συνέχεια των λεγομένων του, ο Σάουθγκεϊτ πρόσθεσε τα εξής: «Πετύχαμε κάτι, αλλά δεν έχουμε φτάσει ακόμα στην κορυφή μας. Θέλουμε να προχωρήσουμε παραπάνω από εδώ. Νομίζω πως η φρεσκάδα στην ψυχολογία είναι το κλειδί. Προφανώς, έχουμε και ένα ισχυρό σύνολο».

Αναφερόμενος στο γεγονός, ότι το ματς θα γίνει στο «Ολίμπικο» και όχι στο «Γουέμπλεϊ», ανέφερε: «Για εμάς είναι θετικό το ότι αγωνιζόμαστε εκτός. Θα ήταν πολύ δύσκολο τρεις μέρες αργότερα να επαναλάβουμε αυτή την εμπειρία στο Γουέμπλεϊ. Τώρα θα περάσουμε από διαφόρων ειδών τεστ. Πρέπει να παίξουμε μακριά από την έδρα μας, να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα, χωρίς πολλούς Άγγλους φιλάθλους στις εξέδρες. Εξαρτάται μόνο από την ομάδα μας και τι μπορούμε να κάνουμε, τι ενέργεια και συγκέντρωση θα δημιουργήσουνε».

Ολοκληρώνοντας τα όσα είπε και αναφερόμενος στην Εθνική Ουκρανίας είπε τα εξής: «Με έχει εντυπωσιάσει το τι έχει κάνει ο Αντρέι Σεφτσένκο για αυτή την ομάδα. Είχαν κάποια κακά αποτελέσματα στο Nations League αλλά επανήλθαν. Πήραν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα κόντρα στη Γαλλία στα προκριματικά του Μουντιάλ και ξανά αυτήν την εβδομάδα κόντρα στη Σουηδία. Αν τους δώσεις χώρο να παίξουν, θα παίξουν. Έχουν κάποιους πολύ επικίνδυνους επιθετικούς».

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0