πάμε euro

Πρεμιέρα σήμερα για τα νοκ άουτ παιχνίδια στο Ευρωπαϊκό

Πρεμιέρα σήμερα για τα νοκ άουτ παιχνίδια στο Ευρωπαϊκό
 Ο δρόμος για τον τελικό περνάει από το Pamestoixima.gr

Με δύο δυνατές αναμετρήσεις ξεκινάει σήμερα η φάση των «16» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Στις 19:00 στο Άμστερνταμ θα αναμετρηθούν η Δανία και η Ουαλία και στις 22:00 στο Wembleyη Ιταλία και η Αυστρία.

Όλοι οι αγώνες από σήμερα έως τον τελικό είναι νοκ άουτ. Σε περίπτωση ισοπαλίας η πρόκριση θα κρίνεται στην παράταση ή στα πέναλτι.

Ο δρόμος για τον τελικό της 11ης Ιουλίου περνάει από το Pamestoixima.gr με περισσότερες από 500 στοιχηματικές επιλογές και πολλές προσφορές για κάθε παιχνίδι του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του στοιχήματος μπορούν να βρουν όλες τις προσφορές μαζεμένες στο Euro Zone. Σε όλους τους αγώνες υπάρχουν οι ακόλουθες προσφορές, για τις οποίες ισχύουν όροι και προϋποθέσεις:

0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους

  • «Money Back» σε επιλεγμένες αγορές
  • «2-0 & έληξε»
  • «Σκορ 3»
  • «Βoost Νίκης»

Στην ειδικά διαμορφωμένη ενότητα Euro Stats οι παίκτες του Pamestoixima.gr μπορούν να βρουν πολλά στατιστικά στοιχεία, τα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες των ομίλων, το πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού και τα ρόστερ των ομάδων.

Συνδυαστικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις

Κάθε ημέρα Pamestoixima.gr προσφέρει και συνδυαστικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις. Τέσσερα από τα συνδυαστικά στοιχήματα για τα σημερινά παιχνίδια είναι τα ακόλουθα:

  • Ουαλία-Δανία: Κανονική διάρκεια: Ο Πόουλσεν να σκοράρει & ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ το δεύτερο & over9,5 κόρνερ.
  • Ουαλία-Δανία: Σκορ πολλαπλών επιλογών 1-0, 2-2, 0-3.
  • Ιταλία-Αυστρία: Κανονική διάρκεια: Ο Ιμόμπιλε να σκοράρει & τελευταία ομάδα να σκοράρει η Αυστρία & over 10,5 κόρνερ.
  • Ιταλία-Αυστρία: Σκορ πολλαπλών επιλογών 2-1, 2-2, 0-2.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει και το Euro Game, το νέο παιχνίδι με εγγυημένο έπαθλο 100.000 ευρώ.

Κάθε ημέρα οι παίκτες απαντούν σε ερωτήσεις για το Ευρωπαϊκό και συγκεντρώνουν βαθμούς. Κάθε σωστή απάντηση τους φέρνει πιο κοντά στο μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Στην παραπάνω προσφορά ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Η συμμετοχή στην ενέργεια είναι δωρεάν και δεν απαιτείται καμία συμμετοχή στα τυχερά παίγνια.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0