πάμε euro

EURO 2020, 3ος όμιλος: Βόρεια Μακεδονία – Ολλανδία και Ουκρανία – Αυστρία (σε εξέλιξη)

EURO 2020, 3ος όμιλος: Βόρεια Μακεδονία – Ολλανδία και Ουκρανία – Αυστρία (σε εξέλιξη)
Τελευταία αγωνιστική στον 3ο όμιλο, με την Ολλανδία να έχει ήδη εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους «16» του EURO 2020, ωστόσο οι υπόλοιπες ομάδες είναι «ζωντανές» στο κυνήγι της πρόκρισης.

Αυλαία στον 3ο όμιλο του EURO 2020, με την Βόρεια Μακεδονία να υποδέχεται την Ολλανδία στις 19:00, την ώρα που Ουκρανία και Αυστρία θα παλεύουν για την 2η θέση. Οι «οράνιε» βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου με 6 βαθμούς και έχουν προκριθεί ήδη στην επόμενη φάση, ενώ Ουκρανία και Αυστρία ακολουθούν με 3 και η Βόρεια Μακεδονία ουραγός χωρίς κανένα βαθμό.

Οι παίκτες του Αντρέι Σεφτσένκο έχουν το προβάδισμα στην ισοβαθμία λόγω διαφοράς τερμάτων και βρίσκονται πάνω από τους Αυστριακούς, ενώ οι Βορειομακεδόνες πρέπει να πετύχουν… τουλάχιστον 4 γκολ απέναντι στην Ολλανδία, εάν θέλουν να έχουν ελπίδες πρόκρισης.

Βόρεια Μακεδονία – Ολλανδία 0-3:

9’: Το γκολ του Ριστόφσκι ακυρώνεται ως οφσάιντ!
Ο Πάντεφ έγινε κάτοχος της μπάλας και βρήκε με την μία τον Ριστόφσκι, που έκανε κίνηση στην πλάτη της άμυνας. Εκείνος νίκη τον Στεκέλενμπουργκ, ωστόσο το τέρμα του ακυρώθηκε ως οφσάιντ, καθώς την ώρα της πάσας ήταν εκτεθειμένος.


24’: Γκολ για την Ολλανδία με τον Ντεπάι!
Μετά από εξαιρετικό τάκλιν του Μπλιντ οι Ολλανδοί βγήκαν στην αντεπίθεση, με τον Μάλεν να κάνει σπουδαία κούρσα. Άλλαξε πάσα με τον Ντεπάι, με τον Μάλεν να βρίσκει μόνο του τον Ντεπάι στο ύψους του πέναλτι και εκείνον να κάνει το 1-0.


ΗΜΙΧΡΟΝΟ:
Οι παίκτες του Φρανκ Ντε Μπουρ είναι μπροστά στο σκορ χάρις στο τέρμα του Μέμφις Ντεπάι στο24', με τους γηπεδούχους να έχουν ακυρωθέν γκολ με τον Ριστόφσκι στο 9'. Ένα «θαύμα» ψάχνουν πλέον οι γηπεδούχοι, καθώς χρειάζονται 5 (!) γκολ για να έχουν ελπίδες.

46': Σέντρα και πάλι στον αγώνα!

51': Γκολ από τον Βαϊνάλντουμ και 2-0!
Ο Μπεργκίς βρήκε με ωραία κάθετη τον Ντεπάι μέσα στην μεγάλη περιοχή, με τον Ολλανδό επιθετικό να γίνεται από εκτελεστής, δημιουργός. Με παράλληλη πάσα στο ύψος του πέναλτι βρήκε τον Βαϊνάλντουμ, με τον αρχηγό των «οράνιε» να κάνει εύκολα το 2-0.


58': «Διπλός» Βαϊνάλντουμ και 3-0!
Ο Μάλεν βρήκεμ με την μία τον Ντεπάι μέσα στην μεγάλη περιοχή, όμως εκείνος δεν κατάφερε να νικήσει τον Ντιμιτριέφσκι. Ο Βαϊνάλντουμ ήταν στην σωστή θέση και πήρε το ριμπάουντ για το 3-0.

Τέλος της αναμέτρης! Η Ολλανδία είχε εύκολο έργο απέναντι στην Βόρεια Μακεδονία, επικρατώντας με 3-0 και περνώντας στους «16» με το 3/3 στην φάση των ομίλων.





Ουκρανία – Αυστρία 0-1:

21’: Γκολ για την Αυστρία!
Ο Αλάμπα εκτέλεσε ένα κόρνερ, με τον Μπαουμγκάρντνερ να κάνει κίνηση στην καρδιά της μικρής περιοχής και με προβολή να «γράφει» το 1-0.



ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Προβάδισμα στο ημίχρονο για τους Αυστριακούς, χάρις στο γκολ του Μπαουμγκάρντνερ στο 21'. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαρία στο 42' να κάνουν το 2-0, όμως ο Αρναούτοβιτς αστόχησε σε πλεονεκτική θέση.

46': Σέντρα και πάλι στον αγώνα!

61': Τεράστια επέμβαση από τον Μπάχμαν! Ο Τσινγκάκοφ εκτέλεσε φάουλ και ο Λάινερ προσπάθησε να απομακρύνει με κεφαλιά, όμως έστειλε την μπάλα προς την εστία της ομάδας του. Ο Μπάχμαν είχε καλή αντίδραση και κράτησε το μηδέν στην εστία της ομάδας του.



Τέλος της αναμέτρης! Η Αυστρία πήρε τη νίκη με 1-0 και το «εισιτήριο» για τους «16» της διοργάνωσης και θα βρεθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε φάση νοκ-άουτ.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0