πάμε euro

Κιάερ: «Το μόνο που μετράει είναι ότι ο Κρίστιαν είναι καλά – Θα παίξουμε για εκείνον»

Κιάερ: «Το μόνο που μετράει είναι ότι ο Κρίστιαν είναι καλά – Θα παίξουμε για εκείνον»

Το δικό του μήνυμα ενόψει του «τελικού» της Δανίας με το Βέλγιο έστειλε ο Σίμον Κιάερ, ενώ έκανε ειδική αναφορά και στον Κρίστιαν Έρικσεν.

Ο Κιάερ ήταν ένα από τα πρόσωπα των ημερών, με τον αρχηγό της εθνικής Δανίας να είναι αυτός που συσπείρωσε τους Δανούς γύρω από τον Έρικσεν, την ώρα που εκείνος πάλευε για την ζωή του. Μέσω της επίσημης Ομοσπονδίας της χώρας, μίλησε τόσο για τον αγώνα, όσο και για τον μέσο της Ίντερ.

Αναλυτικά το μήνυμα του Κιάερ:

«Ήταν κάποιες ξεχωριστές ημέρες, όπου το ποδόσφαιρο δεν ήταν το σημαντικότερο πράγμα. Ένα σοκ που θα είναι πάντα ένα κομμάτι μου, ένα κομμάτι όλων, για πάντα! Το μόνο πράγμα που είναι σημαντικό και με τράει είναι ότι ο Κρίστιαν είναι καλά. Είμαι περήφανος για το πώς αντιδράσαμε σαν ομάδα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Είμαι συγκινημένος και ευγνώμων για την στήριξη όλων.

Σήμερα θα μπούμε στο γήπεδο και θα έχουμε τον Κρίστιαν στην καρδιά μας και στη σκέψη μας. Μας δίνει γαλήνη, η οποία θα μας επιτρέψει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι. Θα παίξουμε για τον Κρίστιαν και όπως πάντα για όλους τους Δανούς. Αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρο που θα μπορούσαμε να έχουμε. Όπως πάντα, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τη Δανία».

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0