πάμε euro

Euro 2020: Ο Νόιερ «απειλεί» Κασίγιας-Μπουφόν (video)

Euro 2020: Ο Νόιερ «απειλεί» Κασίγιας-Μπουφόν (video)
Ο Μάνουελ Νόιερ απέχει μόλις 5 συμμετοχές στην ευρωπαϊκή διοργάνωση για να γράψει ιστορία...

Η Γερμανία μπαίνει στην μάχη του EURO 2020 με το πρώτο της παιχνίδι να είναι και το ντέρμπι που όλοι περιμένουν! Έτσι σε λίγη ώρα θα αντιμετωπίσει την Γαλλία (22:00, ANT1) και ο Μάνουελ Νόιερ έχει να «κυνηγήσει» εκτός από το τρόπαιο της ευρωπαϊκής διοργάνωσης και την απόλυτη κορυφή των γκολκίπερ, που προς το παρόν κρατούν ο Κασίγιας και ο Μπουφόν.

Στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας ο Νόιερ έγραψε ιστορία καθώς έπιασε τριψήφιο αριθμό συμμετοχών κι έγινε έτσι ο πρώτος Γερμανός τερματοφύλακας που «σπάει» το φράγμα της 100άρας.

Πλέον, είναι η ώρα για τις επίσημες υποχρεώσεις με το εθνόσημο και ο 35χρονος τερματοφύλακας στοχεύει στον τίτλο του ρέκορντμαν σε τελικές φάσεις Euro. Ικέρ Κασίγιας κα Τζιανλουίτζι Μπουφόν έχουν 31 συμμετοχές, ενώ ο Νόιερ προς το παρόν μετράει 27!

Το ντέρμπι με τη Γαλλία στην πρεμιέρα της Γερμανίας θα είναι η εμφάνιση Νο28 και χρειάζεται επομένως άλλες τρεις για να τους ισοφαρίσει και τέσσερις για να τους προσπεράσει μια για πάντα.

Όλα αυτά προϋποθέτουν, βέβαια, ότι οι Γερμανοί θα προκριθούν από το «γκρουπ» του θανάτου. Αν αυτό, λοιπόν , συμβεί και η ομάδα του Γιόαχιμ Λεβ περάσει και το πρώτο νοκ-άουτ, πάντα με βάση ότι ο Νόιερ θα είναι καλά στην υγεία του κι αναντικατάστατος κάτω από τα δοκάρια της, τότε ο τίτλος του ρέκορντμαν θα περάσει κι επίσημα στα χέρια του.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0