Champions League Paris 2022

Κουρτουά: «Η Ρεάλ κερδίζει κάθε φορά που παίζει τελικό»

Κουρτουά: «Η Ρεάλ κερδίζει κάθε φορά που παίζει τελικό»

Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Τιμπό Κουρτουά, παραχώρησε δηλώσεις αναφορικά με τον τελικό του Champions League, απέναντι στη Λίβερπουλ, λέγοντας ότι όποτε οι «μερενγκες» αγωνίζονται σε τελικό, τον κερδίζουν.

Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ τίθενται αντιμέτωπες στον μεγάλο τελικό του Champions League του 2022, στο Παρίσι, με φόντο τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης.

Ένας εκ των βασικών πρωταγωνιστών της φετινής πορείας της «βασίλισσας», ο Τιμπό Κουρτουά, σε δηλώσεις που παραχώρησε υποστήριξε, ότι η Ρεάλ Μαδρίτης, κάθε φορά που αγωνίζεται στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, κερδίζει.

«Η Λίβερπουλ έπαιξε ήδη έναν τελικό κόντρα στη Ρεάλ το 2018. Προφανώς είναι διαφορετικό για μένα. Όταν αντιμετωπίζεις τη Ρεάλ, ξέρεις ότι όταν παίζει στον τελικό, τον κερδίζει. Τώρα είμαι στη σωστή πλευρά της ιστορίας».

Με αυτή τη δήλωση, ο Κουρτουά, προκάλεσε την αντίδραση και των φίλων της Ατλέτικο Μαδρίτης, της οποίας την εστία, είχε υπερασπιστεί στον τελικό του 2014 στη Λισαβόνα, εκεί όπου η Ρεάλ είχε επικρατήσει με 4-1 των «ροχιμπλάνκος».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0