Buzzer Beater

Παναθηναϊκός: Δύο ήττες από Άρη και ΠΑΟΚ στην Α1 μετά από 24 χρόνια! (video)

Παναθηναϊκός: Δύο ήττες από Άρη και ΠΑΟΚ στην Α1 μετά από 24 χρόνια! (video)
Μία παράδοση 24 χρόνων έσπασε φέτος για τον Παναθηναϊκό που μετά την ήττα του στην πρεμιέρα της σεζόν από τον Άρη έχασε στην διάρκεια της κανονικής περιόδου και από τον ΠΑΟΚ κάτι που είχε να συμβεί από τη μακρινή σεζόν 1998-99.
 
Σχετικά Άρθρα
Σχεδόν 1/4 του αιώνα μετρούσε ο Παναθηναϊκός είτε με νίκες κόντρα σε Άρη και ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη είτε με νίκη επί ενός εκ των δύο στην κανονική περίοδο της Α1 κάτι που σταμάτησε φέτος. Οι «πράσινοι» μετά την ήττα τους στην πρεμιέρα από τον Άρη με 69-65 στις 9 Οκτωβρίου έχασαν με 81-73 και από τον ΠΑΟΚ.
 
Τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός είχε ηττηθεί και από τους δύο «μεγάλους» του μπάσκετ της Θεσσαλονίκης την ίδια σεζόν όσον αφορά στην κανονική περίοδο ήταν το μακρινό 1998-99! Πρώτα έχασε με 73-54 από τον ΠΑΟΚ στις 27 Ιανουαρίου 1999 και μετά από δύο μήνες (20 Μαρτίου) έχασε 68-61 και από τον Άρη.
 
Για την ιστορία, στον Άρη τότε προπονητής ήταν ο Σβι Σερφ και πρώτοι σκόρερ ο μέχρι πρόσφατα μέλος του προπονητικού τημ του Παναθηναϊκού Γιάννης Σιούτης με 17 πόντους και ο Παναγιώτης Λιαδέλης με 22 ενώ στον Παναθηναϊκό του Σλόμπονταν Σούμποτιτς στον πάγκο και των Μποντίρογκα, Ράτζα, Οικονόμου, Αλβέρτη στο παρκέ, προσπάθησαν οι δύο πρώτοι με 21 και 20 πόντους αντίστοιχα.
 
Όσο για τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ που είχε στον πάγκο του τον Κώστα Φλεβαράκη, κορυφαίοι του «δικέφαλου» ήταν οι Ουολτερ Μπέρι (17) και Φράνκι Κινγκ (15) ενώ από 11 είχαν βάλει οι Σωτήρης Νικολαϊδης και ο μετέπειτα «πράσινος» Γιώργος Μπαλογιάννης ενώ από τον Παναθηναϊκό όαση με 17 πόντους ήταν ο Μποντίρογκα.

Θυμηθείτε τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Αλλά και τον αγώνα με τον Άρη


Γιάννης Ψαράκης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0