Buzzer Beater

Ο Κιθ Λάνγκφορντ στο BN Sports: «Δεν τελείωσα ακόμα. Θα επιστρέψω»

Ο Κιθ Λάνγκφορντ στο BN Sports: «Δεν τελείωσα ακόμα. Θα επιστρέψω»

Τον προσεχή Σεπτέμβριο θα κλείσει τα 39 του χρόνια αλλά ο Κιθ Λάνγκφορντ παρά τον τραυματισμό του ως παίκτης της ΑΕΚ δηλώνει αποφασισμένος να επιστρέψει ξανά στα παρκέ.

Γράφει ο Γιάννης Ψαράκης

Baller. Μόνο αυτός ο χαρακτηρισμός είναι αρκετός για έναν Αμερικανό παίκτη-θρύλο του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ο πρώτος μη Ευρωπαίος σκόρερ όλων των εποχών στα Κύπελλα Ευρώπης και 10ος της πλήρους λίστας, ένας παίκτης με 17 χρόνια επαγγελματικής καριέρας στάθηκε άτυχος (και) φέτος αφού τραυματίστηκε λίγο πριν την έναρξη των πλέι-οφ και τον αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας.

Αναφέρουμε «και» γιατί ο Λάνγκφορντ στις τρεις σεζόν του ως παίκτης της ΑΕΚ έχει παίξει όλα κι όλα 53 δευτερόλεπτα σε αγώνες πλέι-οφ! Τη σεζόν 2019-20 η πανδημία «τελείωσε» άδοξα και απότομα το πρωτάθλημα, τη σεζόν 2020-21 ο Λάνγκφορντ τραυματίστηκε στον πρώτο προημιτελικό των πλέι-οφ με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ μετά από 53 δευτερόλεπτα στο παρκέ και φέτος δεν πρόλαβε καν τον πρώτο αγώνα με τον Προμηθέα.

«Δεν τελείωσα ακόμα», είπε μιλώντας στο BN Sports λίγο πριν αναχωρήσει για τις ΗΠΑ όπου τις επόμενες μέρες θα υποβληθεί σε επέμβαση στον αχίλλειο τένοντα για αποκατάσταση του τραυματισμού του. Ο χρόνος απουσίας του από τη δράση υπολογίζεται σε 6 μήνες άρα προς το τέλος του 2022 θα μπορεί να επιστρέψει με τον ίδιο να δηλώνει αποφασισμένος να μην βάλει τέλος στην καριέρα του λόγω του τραυματισμού.

«Θα επιστρέψω να είστε σίγουροι για αυτό», πρόσθεσε στη δήλωσή του δείχνοντας ότι θα βάλει τέλος στην τεράστια καριέρα του με τον δικό του τρόπο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0