Box to Box

Το «παράδοξο» του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ: Με τον χρόνο του Τσοκάι, τα γκολ του Σπόραρ! (video)

Το «παράδοξο» του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ: Με τον χρόνο του Τσοκάι, τα γκολ του Σπόραρ! (video)

Ό,τι κι αν πιστεύει κανείς για τον Γερεμέγεφ, οι αριθμοί του δεν εξηγούνται. Να γινόταν μία φορά, να λέγαμε «έτυχε». Στις τέσσερις, όμως;

Γράφει ο Φάνης Τσοκανάς

Τέσσερα γκολ, σε τρία ματς, σε 62' συνολικά; Είναι πραγματικά εξωπραγματικό. Με αυτές τις περγαμηνές ήρθε: ως μεγάλος σκόρερ στη Χάκεν, αλλά κάπου... απορείς!

Συχνά-πυκνά λέγεται για κάποιον ποδοσφαιριστή, πως έχει «κρύο αίμα». Δεν χρειάζεται χρόνο, καν για να «μπει» στο ματς, ώστε να αποδώσει. Αποδεικνύεται, πως και ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ ανήκει στην ίδια κατηγορία, μόνο που την «πηγαίνει» στο επόμενο... επίπεδο!

Στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, την έφερε με ψυχραιμία μπροστά του, όπως την ήθελε, πλάσαρε και «άνοιξε» το σκορ, αλλά πάνω απ' όλα, τον δρόμο προς τη νίκη.

Μην ξεγελιέστε από το τελικό 3-0. Έως το 64', ο Παναθηναϊκός δυσκολευόταν στον Βόλο. Ήταν το γκολ του Γερεμέγεφ και η είσοδος ενός δεύτερου φορ στο ματς, που άλλαξαν τα δεδομένα. Και μιλάμε για έναν παίκτη, που έχει τον 2ο λιγότερο χρόνο φέτος! Μόνο ο Τσοκάι έχει αγωνιστεί λιγότερο στο πρωτάθλημα, έχοντας 52 λεπτά, έναντι των 62' του Γερεμέγεφ.

Κι όμως, ο 30χρονος Σουηδός φορ δείχνει ανεπηρέαστος. Σαν... ρομπότ! Περιμένει την ευκαιρία του, σκοράρει, και πάλι από την αρχή.

Χωρίς να έχει εκτελέσει πέναλτι, έφτασε τα τέσσερα γκολ. Όσα έχει ο Σπόραρ στο ελληνικό πρωτάθλημα δηλαδή, έχοντας ευστοχήσει δύο φορές, από τα «έντεκα βήματα».

Και οι δυο τους, μαζί με τον Παλάσιος, μοιράζονται τη θέση Νο.2 των σκόρερς του Παναθηναϊκού στη φετινή Stoiximan Super League! Μοναδική διαφορά, πως ο Σπόραρ έχει 434' συμμετοχής, ο Παλάσιος 930' και ο Γερεμέγεφ... 62'!

Ο πρώτος δηλαδή, σκοράρει ένα γκολ ανά 108' παιχνιδιού, ο δεύτερος ανά 232' και ο τρίτος ανά 15,5'!

Αν καταφέρει να σκοράρει τόσο, ενώ αγωνίζεται -κυριολεκτικά- μία φορά το δίμηνο, τι θα κάνει αν βρει ρυθμό και γίνει βασικό μέρος του rotation;

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0