Box to Box

Σε αυτό το επίπεδο το λάθος το πληρώνεις, αλλά η ΑΕΚ έχει ανάγκη από ακραία μπακ που να δημιουργούν!

Σε αυτό το επίπεδο το λάθος το πληρώνεις, αλλά η ΑΕΚ έχει ανάγκη από ακραία μπακ που να δημιουργούν!
Πανομοιότυπη ήττα με εκείνη στο ματς του ΠΑΟ με την Μπράγκα για την ΑΕΚ, που επίσης δεν κατάφερε να προκριθεί και ο τελικός απολογισμός, τέσσερα παιχνίδια στα πλέι-οφ και τέσσερις ήττες απέναντι σε αντιπάλους που δεν μπορείς να τους πεις και μεγαθήρια πρέπει να μας προβληματίσει. Και όπως σωστά είπε ο Αλμέιδα, ένα λάθος σε αυτό το επίπεδο πληρώνεται!
Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Ήταν μεγάλη ευκαιρία για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Την χάσαμε και η σκληρή αλήθεια, όταν την συνειδητοποιήσουν οι ομάδες, είναι πως μπορούσαν. Ωστόσο, σε αυτό το επίπεδο το να δέχεσαι γκολ από εκτέλεση πλαγίου άουτ είναι καταστροφικό.

 Το ίδιο ακριβώς συνέβη και στον Παναθηναϊκό στην ήττα του στην Πορτογαλία με την Μπράγκα. Η ΑΕΚ, έγραφα και την προηγούμενη εβδομάδα, θα έπρεπε να παίξει πολύ καλύτερα στην Ελλάδα από το παιχνίδι που έκανε στο Βέλγιο. Και στο διάστημα της υπεροχής της η αλήθεια είναι πως δεν έκανε φάσεις!

Αντίθετα, η Αντβέρπ είχε εκείνη την απίστευτη φάση σε κενό τέρμα στην οποία μπορούσε να είχε προηγηθεί, ενώ ουσιαστικά δεν έκανε επιθέσεις περιμένοντας πίσω από την μπάλα αλλά καταλαβαίνοντας πως πολύ δύσκολα η ΑΕΚ θα μπορούσε με κάθετο ποδόσφαιρο να μπει στην περιοχή.

Ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα για την πρωταθλήτρια Ελλάδος, είναι τα ακραία μπακ τα οποία δεν της δίνουν πράγματα ειδικά για αυτό το επίπεδο στο παιχνίδι της. Μπορεί να είναι καλά για το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά όχι όταν ο πήχης αναγκαστικά ανεβαίνει. Ίσως η ΑΕΚ θέλει αναβάθμιση εκεί, όπως χρειάζεται και ένα εξάρι για πιο ψηλό επίπεδο.

Στα θετικά της βραδιάς, και πάλι το πόσο την βοήθησε ο κόσμος της, το οποίο θα είναι και το μεγάλο κλειδί στα παιχνίδια των ομίλων του Europa League. Από πλευράς αγωνιστικής πιθανώς για την ΑΕΚ καλύτερα που θα παίξει σε ένα επίπεδο παρακάτω από το Champions League, ωστόσο οικονομικά  έχασε ευκαιρία απογείωσης!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0