Betpost

Για την πρωτιά του ομίλου: Ο CR7 ξαναχτυπά και οι «Los Cafeteros» απαντούν στο Pamestoixima!

Για την πρωτιά του ομίλου: Ο CR7 ξαναχτυπά και οι «Los Cafeteros» απαντούν στο Pamestoixima!
Διαβάστε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Κολομβίας με την Πορτογαλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο (28/06 00:00) από το Pamestoixima.

Έξοχη η μεξικάνικη καμπάνια για τους “καφετέρος”, μετά τη νίκη της πρεμιέρας στο Αζτέκα, τα ξημερώματα της Τετάρτης λύγισαν στη Γουαδαλαχάρα και τους αφρικανούς του ομίλου για να εξασφαλίσουν θέση στη νοκ άουτ φάση κι απόψε έχουν την πολυτέλεια ισοπαλίας ώστε να κατακτήσουν την πρωτιά του ομίλου. Κατακίτρινο από τους Κολομβιανούς οπαδούς το Akron Stadium, έδωσε ώθηση στους παίκτες του κόουτς Λορέντζο που μπήκαν με φούρια στο ματς. Πειστική συνολικά η εικόνα των “καφετέρος”, έβγαλαν υψηλή ένταση στο παιχνίδι τους και κατάφεραν να εξουδετερώσουν τα κονγκολέζικα ατού (0.37 xGoals). Η αποστολή ταξίδεψε στις ΗΠΑ για πρώτη φορά μέσα στη διοργάνωση, με ακμαίο ηθικό κι έντονη παρουσία οπαδών για ακόμη μία φορά θα παίξει απόψε στο Μαϊάμι, όπου θα φανεί πραγματικά η δυναμική του συνόλου. Δεν καταγράφηκαν αγωνιστικά προβλήματα, οπότε αναμένεται ίδια 11αδα και στο τρίτο παιχνίδι του ομίλου.

Από νωρίς λυτρώθηκε ο CR7 με το γρήγορο 1-0 και συνολικά απελευθερώθηκε από το άγχος το γκρουπ. Σε μία σπάνια αλτρουιστική ενέργεια, αιφνιδιάζοντας όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, ο Ρονάλντο άφησε το φάουλ στο Μέντες για το 2-0 και το παιχνίδι έγινε προπόνηση για τους Ίβηρες. Πενιχρή η αντίσταση των Ουζμπέκων, που παρουσιάστηκαν άδειοι στην άμυνα, αφελής στο τακτικό κομμάτι και με πολλά εύκολα λάθη που ομόρφυναν την εμφάνιση της Πορτογαλίας.  Μόχθησε ο Ρονάλντο για ένα χατ-τρικ παίζοντας ως το φινάλε, 90λεπτο έπαιξε κι ο Φερνάντες που οφείλει να ανεβάσει στροφές. Με μία αλλαγή τακτικής (Φέλιξ αντί Σίλβα) και μία λόγω επιστροφής (Ντίας αντί Αραούζο) ξεκίνησε το ματς ο κόουτς Μαρτίνεθ και δεν αναμένεται να αλλάξει την συνταγή για το τελευταίο ματς του ομίλου, στο οποίο χρειάζεται μόνο νίκη για να κατακτήσει την 1η θέση. Διεκόπη η χθεσινή προπόνηση της ομάδας στο Παλμ Μπιτς λόγω καταιγίδας.

Επομένως, κρίνεται η πρωτιά του ομίλου στο Μαϊάμι, η Κολομβία μετά το 2/2 βολεύεται με την ισοπαλία, η Πορτογαλία έβγαλε αντίδραση με το εμφατικό 5-0 επί του Ουζμπεκιστάν και παίζει απόψε μόνο για τη νίκη. Κρίσιμο παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που επιθετικά ξεχειλίζουν από ποιότητα.

Συνοπτικά η πρόταση του BN Sports:

(28/06): Κολομβία - Πορτογαλία G/G σε απόδοση 1.65 στο Pamestoixima

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης