Betpost

«Διπλό» ξανά, επιστροφή σε τρίποντα και κορυφή ο Ολυμπιακός, ορθάνοιχτο ταμείο το Pamestoixima!

«Διπλό» ξανά, επιστροφή σε τρίποντα και κορυφή ο Ολυμπιακός, ορθάνοιχτο ταμείο το Pamestoixima!

Διαβάστε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Λάρισας με τον Ολυμπιακό (18/10, 17:00) στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Stoiximan Super League από το Pamestoixima.

Πρώτο ντέρμπι, πρώτη ήττα, πρώτη πλήρης βαθμολογική απώλεια για τον Ολυμπιακό προ δύο εβδομάδων στην Τούμπα και, συνδυαστικά με το αποτέλεσμα και του Δικέφαλου της Αθήνας, η πτώση από την κορυφή ήταν αναπόφευκτη.

Πιστεύουμε το ίδιο μοιραία θα είναι και η επάνοδος του σ’ αυτή – τουλάχιστον για κάποιες ώρες μέχρι το ντέρμπι των Δικεφάλων στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το θρυλικό «αλογάκι» της φετινής Λάρισας ακόμη ψάχνει το πρώτο του… χλιμίντρισμα, που θα ηχήσει απόλυτα λυτρωτικά και θα αποτελέσει αφετηρία εξόδου από την εσωστρέφεια. Σχεδόν δύο μήνες μετά την πρώτη σέντρα, το καλεντάρι ορίζει για τους γηπεδούχους να αντιμετωπίζουν τον νταμπλούχο ως σχεδόν ουραγοί, δίχως νίκη, με υπηρεσιακό και τον κόσμο αγανακτισμένο – η εντός έδρας συντριβή στο τοπικό ντέρμπι της Μαγνησίας από τον Βόλο η πρώτη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Θεωρούμε πως θα προβάλει αντίσταση σημαντική, ωστόσο, τελικά θα «λυγίσει» και θα δώσει σύντομα μάχη με τον χρόνο.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(18/10) Λάρισα – Ολυμπιακός 2 και G/G με απόδοση 3.35 από το Pamestoixima 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης