Betpost

Το Φάληρο «φλέγεται» ξανά για τον Ολυμπιακό, το Pamestoixima την επόμενη μοιράζει τα κέρδη της εξέδρας!

Το Φάληρο «φλέγεται» ξανά για τον Ολυμπιακό, το Pamestoixima την επόμενη μοιράζει τα κέρδη της εξέδρας!

Διαβάστε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού έναντι του Πανσερραϊκού (13/09, 18:00) για την τρίτη αγωνιστική της Stoiximan Super League από το Pamestoixima.

Δεύτερος εντός έδρας αγώνας, πρώτος φετινός με τη γνωστή, μη εξαιρετέα και αγαπημένη για τον Ολυμπιακό λαοθάλασσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όπου ο νταμπλούχος φιλοξενεί τον Πανσερραϊκό.

Στόχος το καλωσόρισμα του κόσμου για τη νέα χρονιά και φυσικά εκ του αποτελέσματος με την τρίτη συνεχόμενη νίκη, ιδανικά χωρίς το χτυποκάρδι της πρώτης αγωνιστικής, όταν όλοι είχαν συμβιβαστεί με την ισοπαλία. Καθοριστική η συμβολή του κοινού, λοιπόν, σ’ αυτό με τον τρόπο επίτευξης και της δεύτερης νίκης στο Βόλο να αποδεικνύει πως η ομάδα ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει.

Η αυτοπεποίθηση αυτή θα λαμβάνει πια και την καθοριστική ώθηση κι από τον κόσμο, ο οποίος κάλλιστα θα… σκοράρει νωρίτερα με την υποστήριξή του, εν προκειμένω απέναντι σ’ ένα φιλοξενούμενο που ψάχνει τη δική του ταυτότητα με εμφάνιση που θα το δώσει το όποιο βαθμολογικό όφελος. Ο ενθουσιασμός που θα δημιουργήσει το κατάμεστο γήπεδο θα οδηγήσει τον πρωταθλητή στη νίκη.  

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(13/09) Ολυμπιακός – Πανσερραϊκός 1 και under 2.5 με απόδοση 3.20 από το Pamestoixima

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης