Betpost

Σοβαρή η Σίτι, εδραιώνεται στην τετράδα και εμείς στο… ταμείο του Pamestoixima!

Σοβαρή η Σίτι, εδραιώνεται στην τετράδα και εμείς στο… ταμείο του Pamestoixima!
Διαβάστε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της 30ης αγωνιστικής της Premier League, ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Λέστερ (02/04, 21:45) από το Pamestoixima.gr 

Δύο μόνον οι στόχοι της πια: το FA Cup (στα ημιτελικά του οποίου προκρίθηκε για έβδομη συνεχή φορά) και η κατάληψη μιας θέσης στην τετράδα (πλην των δύο πρώτων για την ακρίβεια). Η Λέστερ είναι το πρώτο της εμπόδιο σ’ αυτήν την τελική ευθεία στην αντίστροφη μέτρηση πριν το τέλος του μαραθωνίου στις 25 Μαϊου. 

Ούτε ισοπαλίες δεν έχουν οι «αλεπούδες», επτά αγώνες, μηδέν… ολοστρόγγυλο το πηλίκο. Λογική ακουλουθία η προτελευταία θέση και οι μαθηματικές ελπίδες να περιμένουν να… πεθάνουν μαζί μ’ αυτές στο χορτάρι, καθώς το +10 της 17ης Γουλβς ισοδυναμεί με σχεδόν χαμένο τρένο για την αυριανή φιλοξενούμενη και την ισόβαθμή της Ίπσουιτς.

Η στοιχειωδώς σοβαρή Σίτι μπορεί να κερδίσει, πλέον που… συνήθισε την κρίση της, ξεπερνώντας το αρχικό σοκ, πιστεύουμε πως θα το κάνει.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(02/04) Μάντσεστερ Σίτι – Λέστερ 1 και όχι G/G με απόδοση 2.00 από το Pamestoixima

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης