Betpost

Στοίχημα: Με το Over στο 2.05 στη «Friends Arena»

Στοίχημα: Με το Over στο 2.05 στη «Friends Arena»
Έπειτα από ένα σαββατοκύριακο γεμάτο συγκινήσεις, οι ρυθμοί πέφτουν στο κουπόνι της Δευτέρας (27/05), ωστόσο οι επιλογές για στοίχημα παραμένουν και σήμερα αμέτρητες.

Η ομάδα του Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από το πρωτάθλημα Σουηδίας και την αναμέτρηση ΑΪΚ Στοκχόλμης - Γκέτεμποργκ, την οποία μπορείτε να βρείτε στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες με πλήθος αγορών και ειδικών στοιχημάτων.

11η Αγωνιστική στην Allsvenskan με την ΑΪΚ να υποδέχεται την Γκέτεμποργκ στην “Friends Arena”. Αντίδραση αναζητούν οι γηπεδούχοι, που έμειναν με άδεια χέρια για ακόμη ένα παιχνίδι, καθώς ηττήθηκαν με 2-1 από τη Χάμαρμπι την προηγούμενη αγωνιστική. Ήταν η τρίτη σερί ήττα και τέταρτη σε πέντε αγωνιστικές, με την ΑΪΚ να βρίσκεται στη 10η θέση της κατάταξης.

Το αποτέλεσμα που είχε ανάγκη πανηγύρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Γκέτεμποργκ, που επικράτησε με 1-0 της Μιάλμπι. Έβαλε τέλος σε ένα αρνητικό σερί τριών αγωνιστικών, καθώς προηγήθηκαν οι ήττες από Γκάις (2-1) και Μάλμε (0-3) αλλά και η ισοπαλία με τη Σίριους (2-2). Με 11 βαθμούς βρίσκεται στη 12η θέση, παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία και θέλει να “χτίσει” στη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής. Σε στοιχηματικό επίπεδο η ΑΪΚ θέλει να βάλει τέλος στην αγωνιστική κρίση, τη στιγμή που η Γκέτεμποργκ αν και έρχεται από νίκη, δεν πείθει ιδιαίτερα με τις εμφανίσεις της. Τα παιχνίδια αμφοτέρων πηγαίνουν ψηλά σε σκορ, γι' αυτό και επιλογή μας είναι το Over 2.5 σε απόδοση 2.05.

 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0