Betpost

Σκοράρουν Λιντς και Σαουθάμπτον για τον διπλασιασμό από τη Novibet!

Σκοράρουν Λιντς και Σαουθάμπτον για τον διπλασιασμό από τη Novibet!

Διαβάστε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Λιντς με τη Σαουθάμπτον (26/05, 17:00), στο πλαίσιο του «τελικού» για την άνοδο στην Premier League.

Με φόντο τη μεγάλη επιστροφή στην Premier League, Λιντς και Σαουθάμπτον αναμετρώνται στο Wembley, στον τελικό των play offs.  

Η Λιντς, που τερμάτισε 3η στην κανονική διάρκεια, πέρασε το εμπόδιο της Νόριτς με ένα ξέσπασμα στο Έλαντ Ρόουντ (16/05, 4-0), μετά τη «λευκή» ισοπαλία του πρώτου ματς. Από την άλλη, η Σαουθάμπτον βγήκε 4η και βρίσκεται στον μεγάλο τελικό μετά την πρόκριση επί της Γουέστ Μπρομ (17/05, 3-1), επίσης μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα της πρώτης αναμέτρησης.

Αναμφίβολα, είναι δύο ομάδες που σκοράρουν πολύ. Στην κανονική διάρκεια, αμφότερες σημείωσαν πάνω από 80 γκολ, η Λιντς 81 και η Σαουθάμπτον 87. Στο ματς αυτό, παίζονται οι κόποι μιας ολόκληρης σεζόν και το διακύβευμα είναι ασφαλώς τεράστιο μιας και οι δύο στοχεύουν στην επιστροφή τους στην Premier League έναν χρόνο μετά τον υποβιβασμό τους.

Αναμένεται ένα συναρπαστικό παιχνίδι από δύο ομάδες φύσει επιθετικές και γι’ αυτό ποντάρουμε στο G/G για το 1.75 από τη Novibet!

Η πρόταση του BN Sports:

(26/05, 17:00) Λιντς – Σαουθάμπτον G/G σε απόδοση 1.75 από τη Novibet

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0