Betpost

Γκολ και θέαμα μεταξύ Μπολόνια και Γιουβέντους για τον διπλασιασμό από το Pamestoixima!

Γκολ και θέαμα μεταξύ Μπολόνια και Γιουβέντους για τον διπλασιασμό από το Pamestoixima!

Διαβάστε τη στοιχηματική πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση μεταξύ της Μπολόνια και της Γιουβέντους από το Pamestoixima για την 37η αγωνιστική της Serie A.

Όπως όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, έτσι και το Campionato οδεύει προς το φινάλε του. Μπορεί να μην υφίσταται το ενδιαφέρον που υπάρχει στην Premier League, ως προς την αναγόρευση του πρωταθλητή, με δεδομένο πως η Ίντερ εδώ και καιρό το έχει πάρει σπίτι της. Όμως υπάρχει ενδιαφέρον στις θέσεις που απονέμουν ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Η μεγάλη έκπληξη της σεζόν, Μπολόνια του Τιάγο Μότα και η Κυπελλούχος, Γιουβέντους του… υπηρεσιακού Πάολο Μοντέρο, μετά την αποπομπή του Μαξ Αλέγκρι θα «κονταροχτυπηθούν» στο Renato Dall’ara με έπαθλο την κατοχύρωση της τρίτης θέσης του βαθμολογικού πίνακα. Μπορεί και οι δύο να έχουν «κλειδώσει» τη συμμετοχή τους στο αναβαθμισμένο Champions League της επόμενης χρονιάς, όμως ακόμη κι έτσι η Μπολόνια επιθυμεί να διατηρήσει την καλή της εικόνα, να αποδείξει πως μπορεί να τα βάλει με ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους, να μεγαλώσει το βαθμολογικό ρεκόρ συγκομιδής της στη Serie A και φυσικά να δικαιολογήσει τις φήμες που θέλουν τον Τιάγο Μότα να φλερτάρει με τον πάγκο των «μπιανκονέρι».

Από την πλευρά της, η Γιουβέντους αγωνίζεται με έξτρα ώθηση που της έχει προσφέρει η κατάκτηση του Coppa Italia, ενώ με το νέο προπονητή στο τιμόνι της θα ήθελε πολύ να κάνει το 2/2 και να ολοκληρώσει ιδανικά μια γλυκόπικρη σεζόν που την βρήκε μεν με ένα τρόπαιο, αλλά έχοντας πραγματοποιήσει έναν τραγικό δεύτερο γύρο. Το Pamestoixima προσφέρει πολλές και ελκυστικές επιλογές. Τα προγνωστικά και οι προβλέψεις της ομάδας του BN Sports υποστηρίζουν πως θα γίνει ένα θεαματικό και ανοικτό παιχνίδι, από τη στιγμή που και οι δύο αγωνίζονται σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό δίχως πίεση και άγχος.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(20/05, 21:45) Μπολόνια – Γιουβέντους, να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,98 από το Pamestoixima.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0