Betpost

Κερδίζει η Άρσεναλ, «καλοπληρώνει» το combo bet στη Novibet!

Κερδίζει η Άρσεναλ, «καλοπληρώνει» το combo bet στη Novibet!

Διαβάστε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Έβερτον, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της Premier League.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η συνάντηση της Άρσεναλ με την Έβερτον, στην τελευταία αγωνιστική της Premier League. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, πως οι «κανονιέρηδες» βρίσκονται κανονικότατα στη μάχη του τίτλου και μπορούν να τον κατακτήσουν, υπό μία προϋπόθεση.

Να κερδίσουν οι ίδιοι και να μην… ακολουθήσει η Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στη Γουέστ Χαμ. Η Άρσεναλ λοιπόν, έχει τρυπήσει το ταβάνι της.

Τελειώνει το πρωτάθλημα εντυπωσιακά. Μετρά πέντε νίκες στη σειρά στις αναλύσεις στοιχήματος και στις τέσσερις εξ αυτών δεν δέχτηκε καν γκολ! Συνολικά έφτασε τις 27 στην Premier League και έγραψε ιστορία. Μετά το διπλό στο «Ολντ Τράφορντ» ρώτησαν τον Μικέλ Αρτέτα εάν θεωρεί πως αυτό το αποτέλεσμα επιβεβαιώνει την πρόοδο της ομάδας του και εκείνος απάντησε πως «δεν είναι πρόοδος, είναι ιστορία. Γράψαμε ιστορία. Ποτέ δεν είχε κάνει αυτό το κλαμπ 27 νίκες».

Προβλέπουμε άσο λοιπόν, με την Έβερτον πάντως να βρίσκει και ένα γκολ στο «Έμιρεϊτς», σε απόδοση που πλησιάζει τον διπλασιασμό!

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(22:00) Άρσεναλ – Έβερτον 1 και G/G στο 1.85 από τη Novibet

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0