Betpost

Η Λεβερκούζεν παραμένει σε invincible mode και η Interwetten μοιράζει διπλάσια κέρδη!

Η Λεβερκούζεν παραμένει σε invincible mode και η Interwetten μοιράζει διπλάσια κέρδη!

Διαβάστε την στοιχηματική πρόταση του BN Sports από την Interwetten για την αναμέτρηση μεταξύ της Λεβερκούζεν και της Άουγκσμπουργκ για την 34η και τελευταία αγωνιστική της Bundesliga.

Τελευταία στροφή στη Bundesliga (34η), η σαλατιέρα έχει ήδη βρει κάτοχο και η Λεβερκούζεν τίθεται αντιμέτωπη με την Άουγκσμπουργκ εντός έδρας, προκειμένου να σφραγίσει την κατάκτηση ενός αήττητου πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε πως η ομαδάρα του Τσάμπι Αλόνσο κατέκτησε μόλις φέτος τον πρώτο της πρωταθληματικό τίτλο, παραμένει δίχως ήττα στη χρονιά, έχοντας χτίσει ένα εκπληκτικό σερί 50 παιχνιδιών δίχως να έχει «γευτεί» το πικρό ποτήρι της ήττας, ενώ αυτή την εβδομάδα ολοκληρώνει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, έχοντας να δώσει και δύο τελικούς. Πρώτα, την Τετάρτη (22/05, 22:00) ταξιδεύει στο Δουβλίνο, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Αταλάντα στον τελικό του Europa League, ενώ το Σάββατο (25/05, 21:00) αντιμετωπίζει την Καϊζερσλάουτερν στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας.

Τρία μόλις παιχνίδια για να γραφεί η απόλυτη ποδοσφαιρική ιστορία. Από αυτά το πιο ασήμαντο είναι το σημερινό παιχνίδι με τους Βαυαρούς εντός έδρας (16:30). Ασήμαντο σε σύγκριση με τα άλλα δύο, καθώς στο σημείο που έχει φτάσει η Λεβερκούζεν θα ήθελε πολύ να κατακτήσει έναν invincible τίτλο. Η πραγματικότητα δείχνει πως μπορεί. Επίσης το τελευταίο φετινό παιχνίδι στη Bay Arena θα είναι γιορτή. Και αυτή την παράσταση ακόμη και οι αλλαγές που θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο με εντολή Αλόνσο, δεδομένα θα τη δώσουν.

Από την δική της πλευρά, η Άουγκσμπουργκ, βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογίας με 39 βαθμούς και ενδεχόμενη νίκη της δεν της προσφέρει κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο, παρά μόνο τη δόξα πως θα έχει υποχρεώσει σε ήττα μία ασταμάτητη ομάδα. Ζήτημα κύρους. Η ομάδα του BN Sports λαμβάνει υπόψιν αυτά τα δεδομένα και εκμεταλλεύεται τις προσφορές και τις ευκαιρίες που εμφανίζονται στην Interwetten.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(16:30) ΛεβερκούζενΆουγκσμπουργκ, θα σκοράρει μόνο η Λεβερκούζεν σε απόδοση 2.75 από την Interwetten.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0