Betpost

«Βροχή» από γκολ στη Γκραν Κανάρια και η Interwetten προσφέρει ευκαιρία για διπλασιασμό!

«Βροχή» από γκολ στη Γκραν Κανάρια και η Interwetten προσφέρει ευκαιρία για διπλασιασμό!

Διαβάστε τη στοιχηματική πρόταση του BN Sports από την Interwetten για την αναμέτρηση της Λας Πάλμας και της Μπέτις για την 36η αγωνιστική της La Liga.

Στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής της La Liga, η Λας Πάλμας η οποία έχει μαθηματικά εξασφαλίσει την παραμονή της υποδέχεται την Ρεάλ Μπέτις η οποία χρειάζεται απεγνωσμένα βαθμούς στην προσπάθειά της να «κλειδώσει την έκτη θέση και την συμμετοχή της στο Conference League της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Αυτή τη στιγμή, η ομάδα του Μάνουελ Πελεγκρίνι, βρίσκεται στους 55 βαθμούς, έναν μόλις πάνω από την Σοσιεδάδ με την οποία παλεύουν για τον ίδιο στόχο.

Η ομάδα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου μπορεί βάσιμα να υπολογίζει σε μία ευνοϊκή για εκείνη συγκυρία με βάση το γεγονός πως η Λας Πάλμας είναι βαθμολογικά αδιάφορη, έχοντας αποφύγει περιπέτειες και σενάρια υποβιβασμού. Πάντως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα παλέψει και δεν θα κυνηγήσει το παιχνίδι το αντίθετο, αλλά σίγουρα το κίνητρό της δεν είναι το ίδιο με το αντίστοιχο της Μπέτις.

Σε επίπεδο φόρμας, οι γηπεδούχοι κυρίως χάνουν το τελευταίο διάστημα (έχοντας πέντε ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια), ενώ η Μπέτις τα καταφέρνει περίφημα έχοντας για το ίδιο διάστημα, τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(20:30) Λας ΠάλμαςΡεάλ Μπέτις, σύνολο τερμάτων, πάνω από 2.5 σε απόδοση 1.95 από την Interwetten.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0