Betpost

Στοίχημα: Ντέρμπι με γκολ στο 2.06 στο “San Siro”

Στοίχημα: Ντέρμπι με γκολ στο 2.06 στο “San Siro”
Η πρόταση της ημέρας από τους Betarades.

Σπουδαία παιχνίδια περιλαμβάνει το κουπόνι στοιχήματος της Δευτέρας (22/04), με δράση σε La Liga και Serie A αλλά και στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Φυσικά το μεγάλο ντέρμπι Μίλαν - Ίντερ ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα και το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από το “San Siro” την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω. 

33η Αγωνιστική στη Serie A με τη Μίλαν να υποδέχεται την Ίντερ στις 21:45. Δεν τα κατάφερε κόντρα στη Ρόμα στο Γιουρόπα Λιγκ η Μίλαν, με δύο ήττες (0-1, 2-1) έμεινε εκτός Ευρώπης. Στο πρωτάθλημα αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με τη Σασουόλο εκτός έδρας στο πιο πρόσφατο ματς, βρίσκεται στη 2η θέση και στο -14 από την κορυφή και την απόψινη της αντίπαλο.

Ισόπαλη 2-2 με την Κάλιαρι εντός έδρας αναδείχθηκε η Ίντερ την προηγούμενη αγωνιστική, είχαν προηγηθεί δύο διαδοχικές νίκες επί των Ουντινέζε (1-2) και Έμπολι (2-0), παραμένει αήττητη στη Serie A από τον Σεπτέμβριο. Σε στοιχηματικό επίπεδο η Μίλαν έρχεται από αποκλεισμό στην Ευρώπη, το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, αλλά ένα ντέρμπι είναι πάντα διαφορετική υπόθεση και σε καμία περίπτωση οι "ροσονέρι" δε θέλουν να σηκώσει η Ίντερ από σήμερα και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Περιμένουμε ανοικτό ματς, θα πάμε με το συνδυαστικό Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.06.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0