Betpost

Μάχη... τιτάνων το El Clasico και απόδοση 2.00 στο Pamestoixima!

Μάχη... τιτάνων το El Clasico και απόδοση 2.00 στο Pamestoixima!

Δείτε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα την Κυριακή (21/04) εν όψει της 32ης αγωνιστικής στη La Liga.

Οκτώ μόλις πόντοι χωρίζουν την Μπαρτσελόνα από την Ρεάλ Μαδρίτης, με το πολυαναμενόμενο El Clasico να καθορίζει αν η «βασίλισσα» θα αυξήσει το προβάδισμα ή οι Καταλανοί θα πλησιάσουν πιο κοντά σε μια πιθανή ανατροπή.

Με διαφορετικές ψυχολογίες θα προσέλθουν στον αγωνιστικό χώρο. Από τη μία η Ρεάλ προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League και από την άλλη η Μπαρτσελόνα «εξοντώθηκε» από την Παρί Σεν Ζερμέν και... γύρισε σπίτι της.

Λόγος έχει γίνει και για αρνητικό κλίμα στα αποδυτήρια των «μπλαουγκράνα» μετά την απογοητευτική ήττα απέναντι στους Παριζιάνους, με τον Τσάβι, ωστώσο, να αρνείται κατηγορηματικά την εν λόγω είδηση.

Δεν είναι αφύσικο να είναι ολίγον τι τεταμένες οι σχέσεις, αρκεί να μην... εκδηλωθούν τυχόν νεύρα την Κυριακή (21/04). Στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις η Ρεάλ έφυγε με τη νίκη, με τις δύο εξ αυτών να είναι ο αποκλεισμός της Μπαρτσελόνα από τα ημιτελικά του Copa del Rey και ο κερδισμένος τελικός του ισπανικού Super Cup.

Αν η ομάδα του Τσάβι αφήσει προσωρινά στην άκρη τα προβλήματα που την ταλαιπωρούν και μοιάζουν άλυτα και οι παίκτες αποφασίσουν να αγωνιστούν σαν... μια γροθιά, τότε ίσως καταφέρουν να φέρουν το αποτέλεσμα που θέλουν.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(22:00) Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα, 12 και Under 3.5 σε απόδοση 2.00 από το Pamestoixima

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0