Betpost

«Μοιρασιά» στην Τρίπολη και τριπλασιασμός από την Interwetten!

«Μοιρασιά» στην Τρίπολη και τριπλασιασμός από την Interwetten!

Διαβάστε τη στοιχηματική πρόταση του BN Sports από την Interwetten για την αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης –  Παναιτωλικός.

Στο περιθώριο της 5ης αγωνιστικής των Play Outs, ο Αστέρας φιλοξενεί στο «Θ. Κολοκοτρώνης» τον Παναιτωλικό, ο οποίος χρειάζεται βαθμούς για να εξασφαλίσει την παρουσία του στη Super League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Η ομάδα της Τρίπολης, μόλις την περασμένη αγωνιστική σημείωσε την πρώτη της νίκη στη διαδικασία επί του ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», καταδικάζοντας την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου.

Νίκη που έφερε την ομάδα του Ράσταβατς στην πρώτη θέση του μίνι πρωταθλήματος με 34 βαθμούς (όσους ακριβώς διαθέτει και ο Ατρόμητος). Οι γηπεδούχοι είναι άνετοι, αλλά όχι αδιάφοροι. Στον αντίποδα, τα «καναρίνια» έπειτα από τη σπουδαία νίκη επί της Κηφισιάς στη Καισαριανή, επιθυμούν ένα ακόμη μεγάλο διπλό που θα βάλει σφραγίδα παραμονής στη μεγάλη κατηγορία. Ο Παναιτωλικός κρατά τη τύχη στα χέρια του, όμως το πρόγραμμά του δεν είναι και τόσο εύκολο.

Πάντως, στα τέσσερα παιχνίδια έως τώρα, ο Γιάννης Πετράκης έχει παρουσιάσει ένα σύνολο συμπαγές, δυσκολοκατάβλητο που ξέρει καλά τι θέλει να κάνει μέσα στο γήπεδο.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(19:30) Αστέρας ΤρίποληςΠαναιτωλικός, Χ σε απόδοση 3.15 από την Interwetten.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0