Betpost

Οσασούνα και Βαλένθια βρίσκουν δίχτυα και το Pamestoixima... καλοπληρώνει!

Οσασούνα και Βαλένθια βρίσκουν δίχτυα και το Pamestoixima... καλοπληρώνει!
Δείτε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Οσασούνα με τη Βαλένθια (15/04, 22:00), στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της La Liga

Η Οσασούνα υποδέχεται τη Βαλένθια στο Ελ Σαδάρ για την 31η στροφή του ισπανικού πρωταθλήματος. Αμφότερες προέρχονται από νίκη την προηγούμενη αγωνιστική. Η Οσασούνα επικράτησε με 3-0 της ουραγού Αλμερίας, ενώ η Βαλένθια έφυγε με το «διπλό» από την Γρανάδα.

Οι γηπεδούχοι βρίσκουν τον τρόπο να σκοράρουν μέσα στο «σπίτι» τους και αυτό μαρτυρούν τα οκτώ γκολ στα πέντε τελευταία ματς για το πρωτάθλημα.

Από την άλλη, οι «νυχτερίδες» κρατούν χαμηλά το σκορ στις τελευταίες τους αναμετρήσεις και έρχονται ακριβώς από μία εκτός έδρας νίκη. Πέρυσι και πρόπερσι, έφυγαν με τους τρεις βαθμούς από το Ελ Σαδάρ.

Παραδοσιακά, η συνάντηση αυτή δίνει γκολ και αμφότερες καταφέρνουν να σκοράρουν. Βαθμολογικά, η Βαλένθια έχει ένα επιπλέον κίνητρο για τη νίκη, καθώς κυνηγάει τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Πιστεύουμε ότι το παιχνίδι θα «ανοίξει» και ότι οι δύο ομάδες θα βρουν τον τρόπο να... πληγώσουν τις αντίπαλες άμυνες, γι’ αυτό ποντάρουμε στο G/G για το 2.12 του Pamestoixima.gr.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(15/04, 22:00) Οσασούνα – Βαλένθια G/G σε απόδοση 2.12 από το Pamestoixima.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0