Betpost

Η ΑΕΚ επιστρέφει στις νίκες κόντρα στον Άρη και η Novibet μας πάει… ταμείο!

Η ΑΕΚ επιστρέφει στις νίκες κόντρα στον Άρη και η Novibet μας πάει… ταμείο!

Δείτε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άρη (14/04, 20:30), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των Play Offs της Stoiximan Super League.

Η ΑΕΚ, μία ημέρα μετά την γιορτή των 100 χρόνων από την ίδρυσή της, φιλοξενεί στην OPAP Arena τον Άρη για την 5η αγωνιστική των Play Offs του πρωταθλήματος.

Ο Ματίας Αλμέιδα γνωρίζει πως η ομάδα του έχασε πολύτιμο έδαφος στη μάχη του τίτλου μετά το αρνητικό αποτέλεσμα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (03/04, 2-1) και την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ την προηγούμενη αγωνιστική (07/04, 2-2).

Τις τρεις τελευταίες φορές που φιλοξένησε τον Άρη για το πρωτάθλημα, η ΑΕΚ έχει πάρει και το «τρίποντο», με πιο πρόσφατη την αναμέτρηση της κανονικής διάρκειας χάρη στο γκολ του Βίντα (1-0).

Απέναντί της θα βρει έναν Άρη που προέρχεται από δύο σερί ήττες κόντρα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, έχοντας δεχθεί συνολικά πέντε γκολ και παράλληλα χωρίς να έχει βρει δίχτυα.

Χωρίς βαθμολογικό κίνητρο η ομάδα του Άκη Μάντζιου που αναμένεται να τερματίσει πέμπτη, ενώ η ΑΕΚ «καίγεται» για βαθμούς. Ποντάρουμε στη νίκη της με Over 1.5 για το 1.42 ης Novibet.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(14/04, 20:30) ΑΕΚ – Άρης 1 και Over 1.5 σε απόδοση 1.42 από τη Novibet

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0