Betpost

Παρί και Μπαρτσελόνα δίνουν γκολ, θέαμα και… απόδοση δίχως μεγάλο ρίσκο στη Novibet!

Παρί και Μπαρτσελόνα δίνουν γκολ, θέαμα και… απόδοση δίχως μεγάλο ρίσκο στη Novibet!

Διαβάστε την πρόταση του BN Sports για τη μεγάλη αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπαρτσελόνα, στην πρώτη τους «μονομαχία» με φόντο τα ημιτελικά του Champions League.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπαρτσελόνα, στο πλαίσιο της πρώτης συνάντησής τους με φόντο το προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League.

Οι Γάλλοι βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και έχουν κερδίσει τα δύο από τα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους. Παράλληλα, δέχονται γκολ στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα, ενώ το μοναδικό στο οποίο δεν είδαν την εστία τους να παραβιάζεται, ήρθε πριν από μία εβδομάδα απέναντι στη Ρεν.

Την ίδια ώρα, η Μπαρτσελόνα είναι ανεβασμένη και δεν έχει χάσει στις πέντε τελευταίες εξορμήσεις της, σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει βρει δίχτυα στο 80% αυτών, δεν τα κατάφερε κόντρα μόνο στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Προβλέπουμε πως ο τρόπος παιχνιδιού τους επιτάσσει ένα ακόμη G/G, όπως και στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία «ραντεβού» τους στο Παρίσι. Το συναντά κανείς στο 1.63 στη Novibet, η απόδοση μοιάζει εξαιρετική, αν αναλογιστεί κανείς πως το ρίσκο δεν φαντάζει ιδιαίτερα υψηλό.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(22:00) Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα G/G στο 1.62 από τη Novibet

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0