Betpost

Βρίσκει πρώτη γκολ στο Στάμφορντ Μπριτζ η Γιουνάιτεντ για έναν άνετο «διπλασιασμό» από το Pamestoixima!

Βρίσκει πρώτη γκολ στο Στάμφορντ Μπριτζ η Γιουνάιτεντ για έναν άνετο «διπλασιασμό» από το Pamestoixima!

Στο μεγάλο παιχνίδι της 31ης αγωνιστικής, η Τσέλσι υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Στάμφορντ Μπριτζ σε ένα παιχνίδι όπου το διακύβευμα… κύρους είναι υψηλό και όπου το Pamestoixima προσφέρει αρκετές και ενδιαφέρουσες στοιχηματικές επιλογές.

Και οι δύο μονομάχοι, ταλαιπωρούνται από σοβαρά προβλήματα τραυματισμών. Η Τσέλσι του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έχει στα πιτς σταθερά τους Ρομέο Λάβια, Κρίστοφερ Ενκουκού, Λέσλεϊ Ουγκοτσούκου, Ρις Τζέιμς, Γουέσλεϊ Φοφανά, Λιβάϊ Κόλγουιλ και Μπεν Τσίλγουελ.

Πολλά τα αμυντικά προβλήματα, παράγοντα στον οποίο δεν πηγαίνει πίσω ούτε η ομάδα του Τεν Χαγκ, η οποία δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Λισάντρο Μαρτίνες, Βίκτορ Λίντελοφ και πιθανώς του Ραφαέλ Βαράν.

Με αυτά τα δεδομένα, οι επικρατέστεροι για να πάρουν θέση στα μετόπισθεν είναι οι Χάρι Μαγκουάιρ και κάποιος εκ των Τζονι Έβανς ή Καζεμίρο. Για την Γιουνάιτεντ δεν αγωνίζονται μακροχρόνια απόντες Μαλάσια, Σο και Μαρσιάλ. Σωστό αναρρωτήριο!

Προβλέπουμε πως θα γίνει σκληρό παιχνίδι και εξαιτίας των πολλών προβλημάτων στην άμυνα, η παραγωγικότητα των δύο ομάδων θα είναι υψηλή. Η ομάδα του BN Sports θα κάνει την υπόθεση πως η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ θα σταθεί όρθια στο Λονδίνο και θα φύγει με έναν τουλάχιστον πολύτιμο βαθμό.

Σύμμαχός μας η παράδοση που την θέλει να μην έχει ήττα στα παιχνίδια με τους «μπλε» σε επίπεδο Premier League από το μακρινό 2017!

Συνοπτικά η πρόταση του BN Sports:

(04/04, 22:15), ΤσέλσιΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 1ο γκολ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε απόδοση 2.37 από το Pamestoixima.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0