Betpost

Η Τσέλσι κάνει το 2/2 απέναντι στον Άγιαξ και πληρωνόμαστε από το PameStoixima.gr!

Η Τσέλσι κάνει το 2/2 απέναντι στον Άγιαξ και πληρωνόμαστε από το PameStoixima.gr!

Διαβάστε την πρόταση του BN Sports για το επαναληπτικό ματς μεταξύ Τσέλσι και Άγιαξ (27/03, 22:00), στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Champions League Γυναικών.

Η Τσέλσι έκανε… περίπατο στην Ολλανδία και επικράτησε με 3-0 του Άγιαξ στο πρώτο ματς για τη φάση των «8» του Champions League Γυναικών.

Μεγάλο αποτέλεσμα που βάζει τις «μπλε»με το ένα πόδι στα ημιτελικά. Στην έδρα τους, οι παίκτριες της Έμα Χέις θα παίξουν απελευθερωμένα, με το σκορ του πρώτου αγώνα να έχει διώξει από πάνω τους το άγχος της πρόκρισης. Εξάλλου, βρίσκονται σε τρομερή φόρμα και στο πρωτάθλημα, οδηγώντας την κούρσα στο «Νησί».

Από την άλλη, ο Άγιαξ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και κυνηγάει πλέον ένα… θαύμα. Δεν έχει να χάσει κάτι και θα ψάξει από νωρίς το γκολ που θα τον ξαναβάλει στο «παιχνίδι» της πρόκρισης, όμως αναμένεται να βρει μπροστά του μία καλή άμυνα που δύσκολα δέχεται γκολ μέσα στο Λονδίνο.  

Πιστεύουμε ότι η Τσέλσι θα κάνει το καθήκον της παίρνοντας τη νίκη και στη ρεβάνς για να «πετάξει» πανηγυρικά για τον ημιτελικό του Champions League!

Συνοπτικά, η πρόταση του BΝ Sports:

(27/3, 22:00) Τσέλσι – Άγιαξ 1 σε απόδοση 1.22 από το PameStoixima.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0