Betpost

Ρεάλ, θέλεις πρωτάθλημα; Απόδειξέ το και προσέφερέ μας διπλασιασμό!

Ρεάλ, θέλεις πρωτάθλημα; Απόδειξέ το και προσέφερέ μας διπλασιασμό!

Διαβάστε τη στοιχηματική πρόταση του BN Sports από το Pamestoixima.gr για την αναμέτρηση της Βαλένθια με τη Ρεάλ Μαδρίτης (22:00) στο Μεστάγια στο περιθώριο της 27ης αγωνιστικής της La Liga.

Η χρονιά για τις «νυχτερίδες» μοιάζει με ρόλερ κόστερ. Απουσιάζει η συνέπεια. Στον αντίποδα, για τους «μερένχες» και με δεδομένα τα αναρίθμητα προβλήματα τραυματισμών, η χρονιά είναι μέχρι στιγμής καλή, με προοπτική να εξελιχθεί σε ακόμη καλύτερη.

Πάντως οι επισκέψεις στο Μεστάγια, τα τελευταία χρόνια κρύβουν παγίδες και δυσκολίες για τη «Βασίλισσα». Η επιστροφή του Τζουντ Μπέλινγχκαμ λειτουργεί σίγουρα λυτρωτικά για τον Αντσελότι και τη Ρεάλ, ενώ έπονται και οι πολυαναμενόμενες επιστροφές των Έντερ Μιλιτάο και Τιμπό Κουρτουά που αν μη τι άλλο μπορεί να εξελιχθούν σε κομβικές για την οικονομία της χρονιάς.

Ενδεχόμενο διπλό της Ρεάλ, σε αυτό το χρονικό σημείο της σεζόν (27η αγωνιστική) και σε αυτή την έδρα θα αποτελέσει δήλωση τίτλου. Άλλωστε, πως θα χαθεί αυτό το πρωτάθλημα, σε περίπτωση που σβήσει από το καλεντάρι και η τυπικά πιο δύσκολη εκτός έδρας εξόρμηση της Ρεάλ στην επαρχία μέχρι και το τέλος;

Η πρόταση του BN Sports:

(22:00) ΒαλένθιαΡεάλ Μαδρίτης 2 σε απόδοση 1.65 από το Pamestoixima.gr.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0