Betpost

Βγάζει αντίδραση ο Παναθηναϊκός με «κλειστό» ματς για… τετραπλασιασμό στη Novibet!

Βγάζει αντίδραση ο Παναθηναϊκός με «κλειστό» ματς για… τετραπλασιασμό στη Novibet!
Δείτε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής της EuroLeague ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Παναθηναϊκό.

Επανέναρξη της κανονικής περιόδου στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση μετά τη διακοπή με τη Ρεάλ Μαδρίτης να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο WiZink Center.

Η «Βασίλισσα» είναι ως γνωστόν πρωτοπόρος στη βαθμολογία και στην τελευταία υποχρέωσή της στην EuroLeague ηττήθηκε εντός έδρας από την Αρμάνι Μιλάνο.

Κατέκτησε το Copa del Rey και είναι πιο έτοιμη από ποτέ για την συνέχεια.

Αντίθετα ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στον τελικό Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό και στην EuroLeague προέρχεται από τη νίκη κόντρα στη Φενέρμπαχτασε στο ΟΑΚΑ.

Στις 17 τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις η Ρεάλ έχει κερδίσει στις 16, ενώ οι «πράσινοι» μετρούν 12 διαδοχικές ήττες στην Μαδρίτη.

Η αρνητική παράδοση δύσκολα θα… σπάσει, αλλά ποντάρουμε στον ανταγωνιστικό Παναθηναϊκό που παρά τις απουσίες δεν θα πέσει κάτω εύκολα με χάντικαπ +7,5 σε συνδυασμό με το under 163.5 πόντων σε ένα κλειστό παιχνίδι με 3,70 απόδοση.

Η πρόταση του BN Sports:

(29/02, 21:45) Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός: χάντικαπ +7,5 για τον Παναθηναϊκό σε συνδυασμό με το under 163.5 πόντων σε 3.70 απόδοση από τη novibet.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0