Betpost

Παιχνίδι για Over στο 2.25 στο Αγρίνιο

Παιχνίδι για Over στο 2.25 στο Αγρίνιο

Πλούσιο σε δράση και συναρπαστικές αναμετρήσεις το κουπόνι στοιχήματος της Κυριακής (25/02), με δυνατές “μάχες” στην ελληνική Super League, τελικό Κυπέλλου Αγγλίας αλλά και σπουδαία παιχνίδια στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και όχι μόνο. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση από το ελληνικό πρωτάθλημα και την αναμέτρηση Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω και μπορείτε να βρείτε στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες με πλήθος αγορών.

Στις 17:00 ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για την 24η αγωνιστική της Super League. Στην 11η θέση οι γηπεδούχοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με τον Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική, είχε προηγηθεί η εντός έδρας ήττα από τον Άρη με 1-0 στο Κύπελλο, σε επίπεδο πρωταθλήματος ο Παναιτωλικός τρέχει ένα αήττητο σερί τριών αγωνιστικών (1-2-0).

Τη νίκη κυρίως για ψυχολογικούς λόγους αναζητά σήμερα ο ΠΑΟΚ, που βιώνει δύσκολη περίοδο με συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Θέλει να αφήσει στην άκρη τον πικρό αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας από τον Παναθηναϊκό, συμπλήρωσε τετράδα αγώνων χωρίς νίκη και βρίσκεται στο -4 από την κορυφή και την ΑΕΚ. Σε στοιχηματικό επίπεδο ο ΠΑΟΚ έβγαλε αντίδραση μεσοβδόμαδα, απέδωσε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, κυριαρχικό και επιθετικό, έβγαλε αρκετές φάσεις. Απέναντι του τίθεται ο Παναιτωλικός, που παίζει εντός έδρας, εκεί ρισκάρει περισσότερο, μπορεί να βοηθήσει για να δούμε καλό ματς με γκολ. Επιλογή μας το Over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 2.25.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0