Betpost

Η Ατλέτικο Μαδρίτης βλέπει μόνο τελικό και το Pamestoixima... διπλασιάζει!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης βλέπει μόνο τελικό και το Pamestoixima... διπλασιάζει!

Δείτε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Αθλέτικ Μπιλμπάο την Τετάρτη (07/02) στο πρώτο ματς των ημιτελικών του Copa del Rey.

«Ροχιμπλάνκος» και  Μπιλμπάο έρχονται να διεκδικήσουν μια θέση στον τελικό του Copa del Rey και μια ευκαιρία να σηκώσουν το Κύπελλο.

Και οι δύο ομάδες θέλουν να βρεθούν στον τελικό, γι’ αυτό και ο νικητής θα κριθεί ύστερα από σκληρή... μάχη. Βλέποντας την πορεία και των δύο στην La Liga τη φετινή σεζόν, δύσκολα μπορεί να θεωρηθεί κάποια φαβορί.

Παρόλα αυτά, η ομάδα του Σιμεόνε, στα τελευταία πέντε παιχνίδια της έχει φέρει νίκες, ενώ και κόντρα στην «βασίλισσα» πίεσε και κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία, την ώρα που οι... πέμπτοι βαθμολογικά φιλοξενούμενοι δεν εμφανίζουν σταθερότητα στα αποτελέσματά τους.

Στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, όμως, τα αποτελέσματα διαφοροποιούνται, με την ομάδα του Βαλβέρδε, μάλιστα, να διατηρεί προβάδισμα νικών. Όλα τα σενάρια είναι πιθανά, όμως ίσως οι «ροχιμπλάνκος» να έχουν περισσότερες πιθανότητες να πάρουν για αρχή το πρώτο παιχνίδι και ύστερα το πολυπόθητο εισιτήριο.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(22:30) Ατλέτικο Μαδρίτης – Αθλέτικ Μπιλμπάο, 1Χ και Over 2.5 σε απόδοση 2.50 από το Pamestoixima.

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0