Betpost

Υπόσχεται γκολ το Μπρέντφορντ - Μάντσεστερ Σίτι για το 2.18 στο pamestoixima.gr

Υπόσχεται γκολ το Μπρέντφορντ - Μάντσεστερ Σίτι για το 2.18 στο pamestoixima.gr

Διαβάστε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Μπρέντφορντ με τη Μάντσεστερ Σίτι (05/02, 22:00), στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Premier League.

Η Μπρέντφορντ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι, με σκοπό να δώσει συνέχεια στην καλή παράδοση που χτίζει από πέρυσι, όταν και νίκησε τους «πολίτες» και στα δύο ματς του πρωταθλήματος!

Οι «μέλισσες» έρχονται από την ήττα απέναντι στην Τότεναμ (3-2), με τον Ιβάν Τόνεϊ ιδιαίτερα φορμαρισμένο μετά την επιστροφή του στη δράση. Δύο γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια για τον Άγγλο, με τη Μπρέντφορντ να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα στις τελευταίες της επτά αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Από την άλλη, η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να κάνει πέντε τις συνεχόμενες νίκες της στην Premier League και να προσπεράσει την Άρσεναλ στη βαθμολογία. Επίσης σκοράρει πολύ, με 14 γκολ στα πέντε τελευταία ματς.

Αμφότερες έχουν τον τρόπο να διασπάσουν τις αντίπαλες άμυνες και να σκοράρουν και για αυτό το λόγο ποντάρουμε στο Over 3.5 στο 2.18 από το pamestoixima.gr.

Αναλυτικά, η πρόταση του BN Sports: 

(05/02, 22:00) Μπρέντφορντ - Μάντσεστερ Σίτι Over 3.5 σε απόδοση 2.18 από το pamestoixima.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0