Betpost

Η Νότιγχαμ «βάζει» φρένο στον Αρτέτα και η Novibet μας απογειώνει!

Η Νότιγχαμ «βάζει» φρένο στον Αρτέτα και η Novibet μας απογειώνει!

Διαβάστε την άκρως ελκυστική αλλά με υψηλό ρίσκο, στοιχηματική πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Νότιγχαμ Φόρεστ με την Άρσεναλ (30/01, 21:30).

Στο Σίτι Γκράουντ, η Νότιγχαμ Φόρεστ του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο υποδέχεται την Άρσεναλ, η οποία τις τελευταίες ώρες αναστατώθηκε, ακούγοντας το όνομα του προπονητή της, Μίκελ Αρτέτα να συνδέεται με διάφορα σενάρια, περί παραίτησης από την τεχνική ηγεσία της Άρσεναλ για λογαριασμό άλλης ομάδας. Εν τέλει φαίνεται πως το θέμα θεωρείται λήξαν, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Ισπανός τεχνικός και η προσοχή στρέφεται στα πολύ κρίσιμα προσεχή παιχνίδια, αρχής γενομένης από το αποψινό (30/01, 21:00) με αντίπαλο τη Νότιγχαμ, μια Νότιγχαμ που ψάχνει απεγνωσμένα βαθμούς για να εξασφαλίσει τη παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία, η οποία μόνο δεδομένη δεν είναι.

Ακόμη, με δεδομένο πως οι «Κανονιέρηδες» δεν έχουν πανηγυρίσει νίκη στο Σίτι Γκράουντ στις τρεις τελευταίες επισκέψεις τους, δείχνει να ενισχύει τη πιθανότητα διατήρησης της τρέχουσας αρνητικής παράδοσης για την ομάδα του Μίκελ Αρτέτα. Η πρόταση του BN Sports είναι σαφώς τολμηρή, ενέχει ρίσκο, το οποίο αξίζει κανείς να το πάρει με δεδομένο πως η Novibet με την απόδοση που προσφέρει δελεάζει για τα καλά.

Η πρόταση του BN Sports:

(21:30) Νότιγχαμ ΦόρεστΆρσεναλ, 1 Νότιγχαμ σε απόδοση (κρατηθείτε) 9.10 από τη Novibet!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0