Betpost

Ημιτελικοί στο Αυστραλιανό Όπεν, που πληρώνουν στο... Pamestoixima.gr!

Ημιτελικοί στο Αυστραλιανό Όπεν, που πληρώνουν στο... Pamestoixima.gr!
Πολύ ενδιαφέροντα τα ζευγάρια των ημιτελικών του Αυστραλιανού Όπεν, εξίσου ενδιαφέρουσες και οι στοιχηματικές επιλογές τους, στο pamestoixima.gr.

Ζβέρεβ-Μεντβέντεβ και Τζόκοβιτς-Σίνερ είναι τα ζευγάρια των ημιτελικών του Αυστραλιανού Όπεν, πoυ θα διεξαχθούν το πρωί της Παρασκευής (25/01). Οι στοιχηματικές προτάσεις του BN Sports, στο pamestoixima.gr, είναι οι εξής:

Αλεξάντερ Ζβέρεβ- Ποσοστό επιτυχημένου 1ου σερβίς: Under 75.5%,  1.80

Κόντρα στον Αλκαράθ, έπιασε το απίθανο 85% ευστοχίας στο πρώτο σερβίς. Γενικότερα σερβίρει εκπληκτικά στο τουρνουά. Παρ’όλα αυτά, το line του ποσοστού επιτυχημένων σερβίς του έχει εκτοξευτεί στο 75.5%, οπότε μια επιλογή στο under παρουσιάζει ενδιαφέρον. Ο Μεντβέντεβ του προκαλεί νευρικότητα, ενώ δεν αποκλείεται να ρισκάρει ακόμα περισσότερο από το σερβίς, για να αποφύγει τα μεγάλα ράλυ με τον Ρώσο.


Τζόκοβιτς-Σίνερ Συνολικά Games: Over 38.5, 1.71

Το ντέρμπι ανάμεσα στον «καυτό» Σίνερ και τον αλύγισοτ Τζόκοβιτς δύσκολα θα μας απογοητεύσει με εύκολη νίκη ενός εκ των δύο. Το 38.5 line σε games είναι μια σχετικά ασφαλής επιλογή για over, τουλάχιστον με βάση τα δεδομένα της αναμέτρησης., ενώ αξίζει και ρίσκο σε ακόμα υψηλότερα lines για αύξηση της απόδοσης.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0