Betpost

«Μισός» ο Ολυμπιακός, ο Πίτερς… κουβαλά στη Μαδρίτη και το pamestoixima.gr πληρώνει!

«Μισός» ο Ολυμπιακός, ο Πίτερς… κουβαλά στη Μαδρίτη και το pamestoixima.gr πληρώνει!

Διαβάστε την πρόταση του BN Sports, για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού στη Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ (25/01, 21:45), για την 23η αγωνιστική της EuroLeague.

Η δυσκολότερη «μάχη» που καλείται να δώσει ο Ολυμπιακός, στο χειρότερο δυνατό σημείο για εκείνον. Οι Πειραιώτες δοκιμάζονται στη Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ (25/01, 21:45), στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αντιμετωπίζει σοβαρό «πονοκέφαλο» στους ψηλούς, καθώς είδε τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να τραυματίζεται σοβαρά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός για δύο μήνες! Παράλληλα, η επιστροφή του Μουστάφα Φαλ αναμένεται να γίνει σε περίπου δέκα μέρες.

Έτσι, μοναδικός διαθέσιμος σέντερ για τους «ερυθρόλευκους» θα είναι ο Φίλιπ Πετρούσεφ, ωστόσο ο παίκτης που πιθανότατα θα δει τον χρόνο του να αυξάνεται ραγδαία, θα είναι ο Άλεκ Πίτερς.

Ο Αμερικανός φόργουορντ θα χρειαστεί, δίχως αμφιβολία, να αγωνιστεί και στη θέση «5». Η ελληνική ομάδα έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ το χέρι «αλφάδι» που διαθέτει, αλλά και γενικότερα την καλή επιθετική του παρουσία.

Εκεί, θα ποντάρουμε και εμείς. Γι’ αυτό και θα επιλέξουμε να βάλει τουλάχιστον 16 πόντους κόντρα στη «Βασίλισσα», κάτι που μπορούμε να βρούμε σε απόδοση 2.08, από το pamestoixima.gr.

Η πρόταση του BN Sports:

(25/01, 21:45) Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός, Άλεκ Πίτερς να σκοράρει τουλάχιστον 16 πόντους, σε απόδοση 2.08, από το pamestoixima.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0