Betpost

Στοίχημα: Με τα γκολ στο 1.91 στο ΟΦΗ - Λαμία

Στοίχημα: Με τα γκολ στο 1.91 στο ΟΦΗ - Λαμία
Η πρόταση της ημέρας από τους Betarades.

Έπειτα από ένα σαββατοκύριακο γεμάτο σπουδαίες αναμετρήσεις και ντέρμπι, οι ρυθμοί πέφτουν στο κουπόνι στοιχήματος της Δευτέρας (08/01). Φυσικά, οι ευκαιρίες για στοίχημα παραμένουν αμέτρητες και το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από τη Super League και το παιχνίδι ΟΦΗ - Λαμία, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω και μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στη vistabet.

Στις 20:00 ο ΟΦΗ υποδέχεται τη Λαμία στο παιχνίδι που ολοκληρώνει τη 17η αγωνιστική της Super League. Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο 2024 ο ΟΦΗ, που διασύρθηκε με 4-0 από τον ΠΑΟΚ στο πιο πρόσφατο παιχνίδι του, ήταν η τέταρτη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα, όπου δεν κατάφερε να σκοράρει, συμπλήρωσε εννέα ματς χωρίς νίκη και βρίσκεται στη 10η θέση.

Από σπουδαία νίκη έρχεται η Λαμία, που επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού την προηγούμενη αγωνιστική, παίρνοντας αποτέλεσμα ψυχολογίας. Έβαλε έτσι τέλος στο αρνητικό σερί οκτώ αναμετρήσεων που έτρεχε στο πρωτάθλημα, με 20 βαθμούς βρίσκεται στην 8η θέση. Σε στοιχηματικό επίπεδο ο ΟΦΗ είναι σε κακή κατάσταση, έρχεται από τέσσερις καθαρές ήττες, με τον Πέπε Μελ στον πάγκο παίζει επιθετικά, σήμερα παίζει στην έδρα του, είναι υποχρεωμένος να ρισκάρει. Η Λαμία πήρε τεράστια νίκη επί του Ολυμπιακού, τα παιχνίδια της έχουν ρυθμό και γκολ, μπορεί να απειλήσει. Επιλογή το Goal/Goal σε απόδοση 1.91.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0