Betpost

H… αδίστακτη Τζιρόνα μας στέλνει ταμείο στο Pamestoixima

H… αδίστακτη Τζιρόνα μας στέλνει ταμείο στο Pamestoixima

Δείτε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Μπέτις με την Τζιρόνα την Πέμπτη (21/12) εν όψει της 18ης αγωνιστικής της La Liga.

Η Τζιρόνα έχει αναδυθεί από τις... στάχτες των τελευταίων ετών και έχει φορέσει σε όλες τις ισπανικές ομάδες τα... γυαλιά. Ο Μίτσελ στρώνει τον δρόμο προς τον θρίαμβο και η ομάδα παρακολουθεί τις εξελίξεις από την πρώτη θέση.

Η «τεσσάρα» επί της Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε την απόλυτη κυριαρχία της την τρέχουσα σεζόν στο ισπανικό πρωτάθλημα. Εντάξει, μπορεί οι «μπλαουγκράνα» να περνάνε μια πολύ δύσκολη περιόδο με τραυματισμούς παικτών, οικονομικά προβλήματα και απογοητευτικά αποτελέσματα.

Η Μπέτις σημειώνει μια ικανοποιητική πορεία έως τώρα και είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι τις τελευταίες πέντε φορές που έχει συναντήσει τους φιλοξενούμενους, δεν έχασε ούτε μία. Μόνο που η Τζιρόνα κάνει... κουμάντο αυτή τη στιγμή και πολύ απλά δεν ξέρει να χάνει.

Η Μπέτις θα προσπαθήσει να βρει τον στόχο και θα τα καταφέρει, απλώς το «τρίποντο» εν τέλει θα το κατακτήσει η ομάδα του Μίτσελ.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sport:

(20:00) Μπέτις – Τζιρόνα, 2 και G/G σε απόδοση 3.60 από το pamestoixima

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0