Betpost

Ο ΠΑΟΚ «λιώνει» την Ελσίνκι και… διπλασιάζει στο pamestoixima.gr

Ο ΠΑΟΚ «λιώνει» την Ελσίνκι και… διπλασιάζει στο pamestoixima.gr

Διαβάστε την πρόταση του BN Sports για τo παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ελσίνκι (14/12, 19:45), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Conference League.

 

Στο περιθώριο της έκτης και τελευταίας αγωνιστικής του Conference League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την «ουραγό» Ελσίνκι και επιθυμεί να πανηγυρίσει μία συμβολική νίκη, με δεδομένο πως η πρώτη θέση είναι εδώ και δύο εβδομάδες κατοχυρωμένη από την ελληνική ομάδα.

Οι Θεσσαλονικείς είναι ξεκούραστοι. Έχουν επωφεληθεί από το αγωνιστικό μπρέικ του προηγούμενο σαββατοκύριακου (ελέω της αποχής των διαιτητών) και με τον κόσμο στο πλευρό τους είναι δεδομένο πως θα προσφέρουν μία όμορφη παράσταση.

Δίχως σοβαρά προβλήματα τραυματισμών ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα υποδεχτεί τους αδύναμους Φινλανδούς οι οποίοι έχουν σε πέντε παιχνίδια σκοράρει πέντε τέρματα και έχουν δεχτεί συνολικά δεκατρία. Προβλέπουμε πως ο ΠΑΟΚ θα σκοράρει και πως δεν θα κινδυνεύσει από τους φιλοξενούμενους.

Συνεπώς, προβλέπουμε πως μόνο ο ΠΑΟΚ θα σκοράρει, επιλογή που προσφέρεται σε τιμή ευκαιρίας και απόδοση 2.30 από το Pamestoixima.gr.

Η πρόταση του BN Sports:

(14/12, 19:45) ΠΑΟΚ – Ελσίνκι, ο ΠΑΟΚ θα σκοράρει μόνο σε απόδοση 2.30 από το Pamestoixima.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0