Betpost

H Έβερτον βρίσκει δίχτυα, όπως και η Νιούκαστλ, και το Pamestoixima πληρώνει!

H Έβερτον βρίσκει δίχτυα, όπως και η Νιούκαστλ, και το Pamestoixima πληρώνει!

Δείτε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Έβερτον με τη Νιούκαστλ την Πέμπτη (07/12) εν όψει της 15ης αγωνιστικής της Premier League.

Η... άτακτη Έβερτον θα ανμετρηθεί με τη Νιούκαστλ σε μια προσπάθεια να συμβαδίσει με τις υπόλοιπες ομάδες στην Premier League.

Μετά την αφαίρεση 10 πόντων λόγω παραβίασης των κανόνων της Premier League περί κέρδους και βιωσιμότητας, τα «ζαχαρωτά» έχουν πέσει στην 18η θέση και στους επτά βαθμούς μόλις. Το έργο της ανκάμψης δύσκολο, πιο πιθανό είναι το σενάριο του υποβιβασμού.

Η Νιούκαστλ από την άλλη είναι... στα πάνω της! Βρίσκεται 6η και οι προοπτικές ανόδου φαίνονται καλές. Πήγε στο Champions League και, αν και το Europa League μοιάζει να είναι πιο κοντά, κανείς δεν θα ξεχάσει την «τετράρα» απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Πάντως, τόσο η προϊστορία τους όσο και η ανάγκη της Έβερτον να πάρει και πάλι μπρος, δείχνουν πως δεν θα πέσει αμαχητί. Μπορεί να προσδοκούμε ότι οι «καρακάξες» θα φύγουν με νίκη, όμως τα γκολ θα πηγαινοέρχονται και ο νικητής θα κριθεί στο τελευταίο... σφύριγμα.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(21:30) Έβερτον – Νιούκαστλ, G/G στο 1.71 από το Pamestoixima

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0