Betpost

«Λυγίζει» η Ρεάλ στο… φλεγόμενο ΟΑΚΑ, για το 2.45 της Novibet

«Λυγίζει» η Ρεάλ στο… φλεγόμενο ΟΑΚΑ, για το 2.45 της Novibet

Διαβάστε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Ρεάλ Μαδρίτης (07/12, 21:15), για την 13η αγωνιστική της EuroLeague.

«Διαβολοβδομάδας» συνέχεια για τον Παναθηναϊκό AKTOR που επιστρέφει στη… βάση του και υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης (07/12, 21:15), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης βρίσκονταν ήδη στην Ελλάδα, καθώς αντιμετώπισαν τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, επικρατώντας με 77-71. Βέβαια, χρειάστηκε να ξοδέψουν αρκετή ενέργεια, κάτι που μπορούν να… εκμεταλλευτούν οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν, ώστε να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, έπειτα από δύο αγωνιστικές.

Φυσικά, δεν θα έχουν εύκολο έργο, αφού και οι «πράσινοι» σπατάλησαν πολλή ενέργεια στην εκτός έδρας ήττα απέναντι στην Αναντολού Εφές. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η… λάβα του ΟΑΚΑ, μπορεί να «λιώσει» κάθε αντίπαλο.

Με τη δύναμη του κόσμου του λοιπόν, ο Παναθηναϊκός AKTOR μπορεί να φτάσει στη νίκη. Αυτή θα είναι και η επιλογή μας από το συγκεκριμένο παιχνίδι, κάτι το οποίο θα βρούμε σε απόδοση 2.45 από τη Novibet!

Η πρόταση του BN Sports:

(06/12, 21:15) Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης 1 σε απόδοση 2.45 από τη Novibet

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0