Betpost

Αντιστέκεται το «τείχος» της Ράγιο Βαγεκάνο για... διπλασιασμό στο Pamestoixima

Αντιστέκεται το «τείχος» της Ράγιο Βαγεκάνο για... διπλασιασμό στο Pamestoixima

Δείτε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Αθλέτικ Μπιλμπάο με την Ράγιο Βαγεκάνο το Σάββατο (02/12) εν όψει της 15ης αγωνιστικής της La Liga.

Μπήκε ο Δεκέμβρης, πλησιάζουν Χριστούγεννα, όμως οι ομάδες παραμένουν συγκεντρωμένες στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Στην Ισπανία, η Αθλέτικ Μπιλμπάο θα υποδεχτεί την Ράγιο Βαγεκάνο το Σάββατο (02/12) για λογαριασμό της 15ης αγωνιστικής.

Οι Βάσκοι βρίσκονται σε πολύ καλύτερη φόρμα, διεκδικούν ήδη την πέμπτη θέση και μοναδικός στόχος η σταδιακή άνοδός τους. Αυτή τη φορά, όμως, θα είναι πιο δύσκολο να φύγουν με το «τρίποντο».

Η Ράγιο δεν έχει καταφέρει να κάνει και το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα τη φετινή σεζόν, αλλά το γεγονός ότι βρίσκεται εντός δεκάδας, κάθε άλλο πάρα αδιάφορο αντίπαλο την καθιστά. Άλλωστε, παραδοσιακά, οι φιλοξενούμενοι αποτελούν ισχυρή αμυντική δύναμη στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Η ισοπαλία φαντάζει ως το πιο πιθανό, αλλά και ρεαλιστικό σενάριο. Παρόλα αυτά δεν θα προκαλούσε τεράστια έκπληξη αν η Ράγιο κάνει την υπέρβαση και πάρει το... παιχνίδι, μιας και το έχει επαναλάβει στο παρελθόν.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports: 

(17:15) Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ράγιο Βαγεκάνο, X2 Διπλή Ευκαιρία στο 2.50 από το Pamestoixima.gr 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0