Betpost

Με διπλή ευκαιρία σε… διπλασιασμό για τη Γιουνάιτεντ, αξίζει το ρίσκο!

Με διπλή ευκαιρία σε… διπλασιασμό για τη Γιουνάιτεντ, αξίζει το ρίσκο!
Διαβάστε την πρόταση του BNSportsγια την αναμέτρηση της Νιούκαστλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με φόντο την 14η αγωνιστική της PremierLeague.

Τα ματς είναι πολλά, οι επιλογές ακόμη περισσότερες, αλλά ουδείς μπορεί να παραβλέψει πως το πιο εντυπωσιακό – τουλάχιστον εκ πρώτης όψεως – παιχνίδι της Premier League, είναι η αναμέτρηση της Νιούκαστλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «καρακάξες» βρίσκονται σε καλή κατάσταση και προέρχονται από την ισοπαλία στο Παρίσι κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ οι «κόκκινοι διάβολοι» πάλεψαν στην Τουρκία, αλλά είναι με το ένα πόδι εκτός Champions League. Συζητάμε για τις μοναδικές αγγλικές ομάδες, οι οποίες δεν κατάφεραν να κερδίσουν μεσοβδόμαδα στην Ευρώπη.

Όσον αφορά την πρόβλεψή μας; Δεν θα βρεις πολλές φορές το Χ2 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε τιμές σχεδόν διπλασιασμού. Καλύτερη ομάδα η Νιουκάστλ, δύσκολα γλιτώνει κάποιος στην έδρα της, αλλά με τις απουσίες που έχει, θα παίξει τρίτο σερί παιχνίδι με την ίδια ενδεκάδα. Θα τελειώσει η… βενζίνη κάποια στιγμή και η ομάδα του Τεν Χαγκ έχει την ευκαιρία να το εκμεταλλευτεί.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(22:00) Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Χ2 στο 1.90 από τη Novibet

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0