Betpost

Πληρώνουν από... ημίχρονο Γαλατάσαραϊ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Pamestoixima

Πληρώνουν από... ημίχρονο Γαλατάσαραϊ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Pamestoixima

Διαβάστε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Γαλατασαράι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για τους ομίλους του Champions League.

Σπουδαίο παιχνίδι, που πιθανότατα θα κρίνει πολλά για το μέλλον των δύο ομάδων στη διοργάνωση, διεξάγεται σήμερα (28/11) στην Τουρκία. Η Γαλατάσαράι φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και αν κάποια από τις δύο καταφέρει να επικρατήσει, τότε θα πάρει ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης.

Οι γηπεδούχοι είναι μια αρκετά ποιοτική ομάδα, που έχει βρει δίχτυα, μέχρι στιγμής, σε όλα τα παιχνίδια του ομίλου. Από την άλλη, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» βρίσκονται στην τελευταία θέση του γκρουπ, και οφείλουν να κυνηγήσουν πάση θυσία τη νίκη, αν θέλουν να έχουν ελπίδες για τη συνέχεια. Συνεπώς, αναμένουμε να μπούνε δυνατά στο παιχνίδι για να κυνηγήσουν ένα γρήγορο γκολ, αφήνοντας αναγκαστικά και χώρους ή ευκαιρίες στην πάντα επικίνδυνη επίθεση των Τούρκων. Το ποντάρισμά μας θα είναι να σημειωθούν τουλάχιστον δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports: 

(29/11, 22:00) Γαλατασαράι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Over 1,5 goals στο πρώτο ημίχρονο, σε απόδοση 2.32 από το Pamestoixima


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0